自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

唔會就,我大肚都照去親阿哥到飲。

禁止訪問

回覆:你會唔會聽未來99講而推遲結婚?

大宅

回覆:ctrl123 的帖子

有個咁嘅未來99,第時都會好麻煩。兩公婆都會因為呢個人而嘈。推唔推遲結婚,應該由未來老公出聲,無謂將自己與未來奶奶對立。

子爵府

牛年勳章

回覆:你會唔會聽未來99講而推遲結婚?

唔會!

禁止訪問

回覆:你會唔會聽未來99講而推遲結婚

大宅

hashtag影視迷勳章

update:
朋友未來62最終都親口同佢C6講,改期主要都係為左就佢叔仔老婆,我朋友知道佢咁講真係好傷心,平日6299都偏心叔仔架喇,依家未過門又咁唔尊重自己,都唔知點反擊好

仲有佢99想縮沙唔俾禮金過女家,同佢c6講話人地阿媽可能唔收禮金呢,但佢地係有俾禮金叔仔老婆囉~

男爵府

畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

咁book好哂d野點改先
我在BK的成長~~

男爵府

回覆:ctrl123 的帖子

我咁睇:
如果孕婦親戚一定要出席,即好親啦!咁親即一家人啦!喜事並冇相沖,反而喜上加喜。
但,如果未來奶奶堅持。我諗我會如期註冊之後再補擺喜酒(無謂誤婚期)。
點解要咁相就呢?係因為,信哩方面D人係好迷信,妳同一個迷信嘅人鬧,係鬧唔過。佢會咩都賴落妳度嘅!
如果妳朋友堅持咁做而萬一對方BB或孕婦出任何意外,都會賴落妳朋友身上。妳朋友能否承擔這一切壓力?如不能,最好退一步海濶天空。

首頁

尾頁

跳至