自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

回覆:上海 disneyland 真係好大喎

希望上海呢個迪士尼樂園可以留住班b6響上面,唔洗再山長水遠咁黎香港,免得佢哋辛苦,我哋又開心又自在。

伯爵府

玩具勳章 畀面勳章

對上海呢個毫無期望,留返比大陸本土人士,如我要去個大啲都去美國果個,到時上面果啲大6 locals 我更頂唔順

水晶宮

虎到金來勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

無。

伯爵府

重有工作人員的質素問題,曾經某大陸樂園的過山車,遊客未縛好安全帶就開動,結果死左人

公爵府

有機會都會去

大宅

上海係第一個吾駛排隊嘅Disneyland!比個叻佢地!

伯爵府

開心吸收勳章

回覆:goldrichlight 的帖子

有機會都會去

伯爵府

老老豆豆, 外資入大6做生意, 無幾多個成功。 我唔睇好迪迪尼

珍珠宮

2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

引用:湖都有幾個,有興趣去嗎?

原帖由 goldrichlight 於 16-01-13 發表
湖都有幾個,有興趣去嗎?
當年有講話,只係停車場都比香港果個大3倍!

珍珠宮

2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

其實好矛盾!迪士尼管理的話,設施同機動遊戲未必會差,向哩面想就心郁郁想去!但.... 國內人嘅文化禮儀,陋習..... 又令我卻步!

伯爵府

大又點?軟件唔得...

Disneyland 係一個要俾童話感覺既地方,但內地旅客既旅遊方式,應該會完全破壞呢個感覺...

珍珠宮

引用:咁大使唔使請200+人專做執屎

原帖由 yannes_chow 於 16-01-13 發表
咁大使唔使請200 人專做執屎
200人咁少?!

子爵府

無興趣

珍珠宮

好期待呀!

佢開左我就可以去香港迪士尼了

珍珠宮

引用:上海開左,+大陸人應該冇咩興趣去香港迪迪尼

原帖由 jolps 於 16-01-13 發表
上海開左, 大陸人應該冇咩興趣去香港迪迪尼啦~

咁我反而有少少興趣去香港嗰個
未必!深圳、廣東果批都係近香港!況且..... 上海消費未必平!

珍珠宮

畀面勳章

完全無興趣!

伯爵府

引用:湖都有幾個,有興趣去嗎

原帖由 goldrichlight 於 16-01-13 發表
湖都有幾個,有興趣去嗎?
唔會

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

引用:Quote:goldrichlight 發表於 16-1-13 14:05

原帖由 bkfans 於 16-01-13 發表
其實全世界受歡迎既樂園同景點, 全部整個大6版, 應該可以造福人類.
有機會,中國起 環球影城,legoland 同hellokitty land

王國會長

HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 大廚勳章 王國會長 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 笑得好勳章

回覆樓主:

內地開,少左內地人黎,對我地香港迪士尼黎講都會係好事吧,少些人“排隊”,我吾會有興趣去上海個個。

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

引用:Quote:原帖由 jolps 於 16-01-13 發表上海

原帖由 baby_chu 於 16-01-13 發表
未必!深圳、廣東果批都係近香港!況且..... 上海消費未必平!
Agree, d 人諗得太天真了

首頁

尾頁

跳至