自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

If the teacher really had sex with the student, this is TOTALLY unacceptable

the girl is only a DSE student !

公爵府

I incline to believe the girl !

The teacher should have called an immediate PRESS CONFERENCE with Beacon college if he had not done it !!

Not only Beacon college did not call any press conference, they suspend the teacher role with immediate effect !!!

子爵府

SoNyPig 發表於 16-5-9 20:53
但而家om話d相佢post過上狗狗gp,佢post埋電腦係有個張相。

比人發現佢電腦張相嘅file 只有四十幾kb。唔似係原檔。仲問佢用咩相機影可以影到喇細象素

禁止訪問

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

LIME_BABY 發表於 16-5-10 18:10
比人發現佢電腦張相嘅file 只有四十幾kb。唔似係原檔。仲問佢用咩相機影可以影到喇細象素
...
真係辛苦晒
放下自在

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

仲學通識科! 真係上得山多終遇虎!

見佢FB 自白真係夠閃縮!
放下自在

珍珠宮

呢個情況,無論個女係玩家還是普通女仔,個男人擺明講大話,一定唔會幫佢囉

珍珠宮

2024年龍年勳章 玩具勳章 冬日勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

goo_littlebb 發表於 16-5-9 20:48
不知所謂,為人師表喎,佢老闆陪佢癲唔認數仲兇個受害人仲走去報埋警,告個女仔不誠實使用電腦喎,不過睇埋 ...

其實件事係點架?
睇極都唔明

公爵府

引用:Quote:goo_littlebb 發表於 16-5-10 16:58

原帖由 sumlam 於 16-05-10 發表
唔該哂, 但我又睇唔明, 佢講咩移走餐枱??
me too

大宅

回覆:遵x補習老師呃女生上床趙完鬆

睇完個女仔影的電話message 真係無得呃人

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

MRS.KAREN 發表於 16-5-10 19:12
其實件事係點架?
睇極都唔明
大整合, 快睇
https://docs.google.com/document/d/1KOrmzSjVNxwo8EKdKaAxYPj6KXSXXviG-srY9q7w1j8/edit

男爵府

引用:Quote:原帖由+Kakawing329+於+16-05-10+發

原帖由 Bigfatsheep 於 16-05-10 發表
x2
個女仔俾人呃已經好慘
個賤男有親口話係鐘意人,係對人認真
女人何苦難為女人

仲有呢個特別多道德義士,口口聲聲話「嗱,我一早都話女仔應該潔身自愛,所以我由細到大都教我啲女xxxxxxxxx」

果啲人超乞人憎,依家順手宣傳話佢自己好家教? 完全冇同理心,個女仔咁細個,根本就係入世未深俾人呃左,佢自己都估唔到,邊個女仔細個冇發埋啲白日夢,暗戀邊個邊個啊夢中情人同你講話佢都鍾意你,容乜易俾人呃左

tcftcf    發表於 16-5-10 22:27
miniemmy    發表於 16-5-10 21:44

珍珠宮

2024年龍年勳章

引用:人地話鐘意你 就要除褲 , 女方有無避孕 ,

原帖由 simple430 於 16-05-10 發表
人地話鐘意你 就要除褲 , 女方有無避孕 , 而家最驚有咗唔知
應該有,個女仔同男講,話邊日邊日係安全期,邊日就危險D,不過就算係安全期都要戴套架!

子爵府

goo_littlebb 發表於 16-5-9 20:48
不知所謂,為人師表喎,佢老闆陪佢癲唔認數仲兇個受害人仲走去報埋警,告個女仔不誠實使用電腦喎,不過睇埋 ...

張相其實做咩?43.5kb?唔明

公爵府

2024年龍年勳章

個阿sir 咁既樣都食到女

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

妹妹貓咪 發表於 16-5-10 20:36
張相其實做咩?43.5kb?唔明

翡翠宮

koala904 發表於 16-5-10 21:01
個阿sir 咁既樣都食到女

張相都斯斯文文,我都係睇佢條自白片先知佢真身咁靚仔

公爵府

2024勳章

呢單野, 唔知女仔父母知道未呢?

象牙宮

引用:Quote:koala904 發表於 16-5-10 21:01 個阿

原帖由 goo_littlebb 於 16-05-10 發表
張相都斯斯文文,我都係睇佢條自白片先知佢真身咁靚仔
靚仔到丫, 之前果d poster p到暈

放下自在

珍珠宮

2024年龍年勳章 玩具勳章 冬日勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

goo_littlebb 發表於 16-5-10 19:35
大整合, 快睇
https://docs.google.com/document/d/1KOrmzSjVNxwo8EKdKaAxYPj6KXSXXviG-srY9q7w1j8/edit

謝謝~
如果事件屬實個女仔盡快去報警啦。

首頁

尾頁

跳至