自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

回覆樓主:

離題講下,D賓好犀利,會週圍睇人facebook揾目標,我識一pair個男人無喇喇識到個菲女仲走去菲律賓見條女,呢pair都係我Facebook 朋友同澳洲local,女方同我呻咗下話佢地係facebook識,但唔知點勾搭上。後尾我知道個菲係香港做菲傭,我諗咗好耐,諗到我 D Facebook 冇set,係人都睇到,加埋做義工跑步行山露營返工各種興趣班幾百個人係我Facebook 好友,個賓應該係我friend list 度揾目標,然後好似樓主個賓咁半裸性感網聊,有人落咗搭中招,好似話依家個男人想幫個賓搞partner visa,諗起我老公都話成日有D不明來歷嘅菲藉女子交友申請,我地即刻set過曬Facebook 先冇咗呢D。佢地無孔不入,不知幾進取。

侯爵府

千千萬萬 發表於 19-2-10 12:26
離題講下,D賓好犀利,會週圍睇人facebook揾目標,我識一pair個男人無喇喇識到個菲女仲走去菲律賓見條女, ...

係,佢私人 fb 我真的冇得理佢咁多,但求佢不要俾我們看到、小孩沒看到

但自從嗰日話咗佢,佢還黑面,教唆另一個好姐姐一齊玩我要 8 月一齊走

# 143 更新

侯爵府

回覆樓主:

自從話過佢咁樣去廁所,無意中發現她拍片,她黑面,教唆另一個姐姐一齊 8 月走

我沒反應,已請新姐姐,然後叫她們白紙黑字寫信⋯⋯ 哈哈,開放姐姐竟然以為斷續在香港做夠 5 年便有 long term !

她這樣玩我,我只有同佢玩!

wcpcelia    發表於 19-2-17 10:00

侯爵府

X

首頁

尾頁

跳至