自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2024年龍年勳章

回覆 fatmousechai 的帖子

樓主, Grand Hyatt 你的package 是包什麽餐飲?

大宅

fatmousechai 發表於 20-10-1 14:37
喂喂我打咗電話去tiffin 問啦,10 月會回復正常有返以前嘅食物,同staycation 啲食物唔同嘅,安樂唒,因為 ...

E.....咁如果我平時食buffet應該book Tiffin定grand cafe?

珍珠宮

好媽媽勳章

回覆樓主:

現在時勢不好,用三千蚊訓一晚我唔捨得呀

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

jadepearl 發表於 20-10-1 14:46

樓主, Grand Hyatt 你的package 是包什麽餐飲?

基本上包grand cafe 的自助早餐同晚餐,再加錢upgrade 咗executive room 包afternoon tea 同evening cocktail ( lounge access 包free flow champagne 同其他酒、soft drink 在住宿期間內)

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

Zoeannike 發表於 20-10-1 14:51
E.....咁如果我平時食buffet應該book Tiffin定grand cafe?

Tiffin 食物選擇唔多但高質素,好似即開生蠔、鵝肝、每人一客新鮮龍蝦等,不過無中式嘢食,我去係去過一次grand cafe dinner buffet(staycation ) 無乜貴價食物但款式多啲,食物都ok ,所以任君選擇呢

珍珠宮

jaycee_mami 發表於 20-10-1 15:33
現在時勢不好,用三千蚊訓一晚我唔捨得呀

其實本來都唔捨得㗎,不過諗諗吓約日元40000 円左右,係日本住一晚好少少温泉飯店都唔只依個價錢,而且平時返工咁辛苦稍為奬吓自己都唔錯,hotel icon 住完覺得好值呢

侯爵府

2024年龍年勳章

Thank you, 是booked 了再打去upgrade? 晚餐你選那間?

珍珠宮

jadepearl 發表於 20-10-1 18:34

Thank you, 是booked 了再打去upgrade? 晚餐你選那間?

我㨂了grand cafe dinner buffet. 對呀,我之前打電話問過upgrade 嘅嘢佢有紀錄,咁check in 就加錢upgrade 咗啦

公爵府

都好正

水晶宮

醒目開學勳章 BK Milk勳章

首頁

尾頁

跳至