夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

whitebyKiKi 發表於 20-11-10 17:39
其實機不離手已經好有問題
我成日覺得冇可能唔知另一半既手機密碼
我電話十年來同C6密碼都一樣

知道密碼唔代表乜㗎。
識玩,返到屋企前,就刪除晒所有msg, 同老婆一齊時,根本唔會同第3者聯絡。
手機任睇住玩

珍珠宮

ilovefat 發表於 20-11-10 19:17
親身經歷,前夫唔靚仔、冇學歷、冇錢、打份萬幾蚊牛工,都可以偷食!
個男人係要偷食嘅,冇嘢阻到佢哋,我 ...

其實佢個心係唔係我度
或者
佢個心可以裝多一個人,我都唔知道。。。

複式洋房

迷人pinklady 發表於 20-11-22 10:13
顧家意思係?對你好好,是否都好恩愛,完全feel唔到佢有異樣呀?
男人做戲都好勁。
可以同時愛2個

正正常常返工放工,放假family day有親子活動,咁間中當然有拗撬,無傷大雅。不過可能c6覺得呢d拗撬好影響佢對我既感覺我又唔知。總之什麼都正常到不得了,原來背後咁樣,好似個d恐怖片入面d奸人表面無野,背後暗藏殺機,呢d人先至最令人心寒。

珍珠宮

ACR824 發表於 20-11-22 11:48
正正常常返工放工,放假family day有親子活動,咁間中當然有拗撬,無傷大雅。不過可能c6覺得呢d拗撬好影響 ...

拗撬對對都會有,點會係爭拗。
但佢放假會唔會msg ?

係㗎。當我哋對另一半無戒心時,但原來佢可以咁2面,都覺得驚

子爵府

迷人pinklady 發表於 20-11-22 10:08
其實點解之後會知?
咁多年個男人都收得咁好?
有時都覺得好難發現。。。或者我嗰個都收埋左個好多年 :hap ...

兩年,蒙在鼓裡
佢不嬲工時長,我又唔check電話
最後,都係好多人嘅情節,天網恢恢,俾我心血來潮,睇到佢一個古怪電話,估計佢大意無delete咁就揭發
詳情恕我唔講喇
但經此一役,我信人在做天在看,天可憐見

珍珠宮

cupid0627 發表於 20-11-22 13:29

兩年,蒙在鼓裡

2年都唔短。
天網恢恢,一定會知

子爵府

回覆 ACR824 的帖子

男人就好似笑面虎咁 好陰濕 唔同女人 女人會全心全意去愛人

大宅

Wongbuddy 發表於 20-11-22 14:42
回覆 ACR824 的帖子

男人就好似笑面虎咁 好陰濕 唔同女人 女人會全心全意去愛人 ...

係,見到邊個就話愛邊個,點樣話珍惜你,但實際對你又係另一種態度,信唔過

伯爵府

回覆 alicewong18 的帖子

你不停chur 爆佢,勁爆佢,喪闹佢,無時無刻喪check昅住mon住,其實你想得到咩結果你先滿意呢?如果你迫到你c6爆煲的話要離婚,你有無諗過又係咩一回事呢?你自己都有你自己既人生架嘛,既然你都等緊佢有退休金,你又唔會離婚,你c6都唔會跟你離婚,你忍到咪鬥長命,倒不如享受自己人生,咪令自己死細胞咁傻。
唔通佢認跟個女人去食tea咩?
吹水up一大堆籍口你都係唔會信!

有你每一天在我身邊,活著是多好和幸福,多謝你!我愛你

子爵府

回覆 zuccabb 的帖子

所以衣家做女人唔好再似呀媽呀婆年代咁 什麼都以男人行先 什麽都男人為中心 心裏有定準備一個男人根本就係有陰暗面

大宅

alicewong18 發表於 20-11-14 23:42
其實我都好矛盾,心裡面好憎恨佢,佢呢排令到我行屍走肉咁,但我自問對佢冇左以前戈種愛,當親人,只係覺 ...

點睇樓主都冇bargaining power. 個老公睇死男人唔會離婚

而且離婚如果都係要分錢俾樓主,我係個老公都會花錢係小三身上

樓主又掌控唔到啲錢,個老公未來十年賺到的錢會儲起等樓主分身家?我係老公就唔會囉,梗係花錢瘋狂溝小三

首頁

尾頁

跳至