自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

mloved0210 發表於 23-6-9 16:50
明益啦

著得咁性感,通常望得最投入的是街上嘅阿叔阿伯,好多仲會回頭望多幾眼

男爵府

mloved0210 發表於 23-6-8 17:36
啱啱喺旺角朗豪坊附近見到有兩個靚妹,就咁著住熱褲帶住個bra,冇外套㗎 太誇張啦
類似圖片中白色呢件
...

上次Chantel 著tube dress出show, 大把人話太Sexy , 我又覺得條裙靚好ok (利申,我本身麻麻地Chantel)
我覺得Sexy 要睇場合,平常響大街我自己覺得cheap(不喜勿插)自己個女更加唔想,因為吊帶背心sexy 又青春,點解要著內衣比人睇?

男爵府

見到有個打扮前衛媽咪接送返學,著條超級短牛仔褲,側邊位好清楚睇到三角位底褲露出來,有一次企她隔離,睇到三角位幾條毛露埋出來,眼見好多男人女人會望下她

伯爵府

回覆樓主:

着衫要講場合
運動bra top做運動時着係無問題
但平時去街就不適合
等同泳衣游水着係可以
着去行街就唔適合

男爵府

回覆樓主:

話無問題嗰D,如果自己個女咁著係咪都ok先?

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章

lky3107 發表於 23-6-10 13:00
着衫要講場合
運動bra top做運動時着係無問題
但平時去街就不適合

同意,有 d top 嘅設計,本身係 causal wear。
我都唔覺得著運動 bra 加到瑜珈褲出街,有咩咁靚,點解唔加件外衣,或者到目的地先換衫。

大宅

hkblueman 發表於 23-6-8 17:44
小學門口都見到,著住熱短褲 帶小朋友返/放學啦!

幼稚園親子旅行,有女家長著熱短褲,露腰低胸吊帶背心,身材係好好,不過場合好似…….

大宅

回覆樓主:

我仲未接受到瑜珈褲
bra top + 瑜珈褲,我覺得好似無著衫咁

大宅

fivebeanrice 發表於 23-6-8 17:50
想見下添!

今日荔枝角D2,行左20分鐘至少見到3個,真係bra 款 我又覺得ok喎,青春無敵。

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

穿衣要講場合/合適,不會因為她身材好/青春就合理化,難道一個人著紅色特別好看,去參加一個喪禮就可接受?當然人要自重,連自重都不懂就穿什麼也沒關係了。

伯爵府

回覆樓主:

見過後生女著瑜珈褲繁忙時間迫地鐵,個羅友迫到貼實晒亞叔個身,亞叔都廢時正面貼實佢不過應該都暗爽,我心諗低死蝕底比個亞叔

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊