跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 好姊妹密密斟(Part 8)

mandy,

thanks for your arrangement ar, so great!

all,

照了bb 是女呀, now 18 weeks 但個肚大到成7,8 個月咁

子爵府

melodygrace 寫道:
Hi! All,
好想睇下你地party d 相呀!請問有冇人得閒post上來呀!好耐無見大家同埋d BB, 好想睇下佢地的近照啊!

Mandy,
我已pm左我個mb. no. 比你, 請你check check ! 雖然今次黎唔到, 但都好多謝你做搞手 , 下次再有gathering一定到。

Benben,
Martin仲係唔係好肥仔呀?真係好想見下佢ar! Charmmy有時好怕醜,尤其人多既時候,咁耐無見Martin見返實會面都紅埋。

OK, 下次再攪得成GATHERING 叫埋你 HEHE......希望你到時償面出席啦, 我影左小小相, 不過未UPLOAD上網, 等我攪掂之後E埋比你睇啦

子爵府

keropi_lai 寫道:
mandy,

thanks for your arrangement ar, so great!

all,

照了bb 是女呀, now 18 weeks 但個肚大到成7,8 個月咁

客氣啦....

知道你係BB女都好登你開心呀!!!! 景熙係一個靚仔, 相信第日妹妹更靚~~

子爵府

入左黎呢個topic一排, 攪到個topic無晒人入黎, 真抱歉!!!!!

我已經將party既相sent左比各位, 大家有時間就去睇下啦~~

大宅

Mandy,
已收到你的e-mail, D 相影得好靚呀!個個bb同以前的很唔同,已經長大了許多了。汶汶大個左好多wor! D hair 長左好女仔,好淑女呀!仲有個cake 好靚wor! where did you order ? Thks.

Benben,
收到Martin的photo album, 好正, d 相多到睇唔晒tim!Martin個樣醒目左又高左,但個臉豬都仲係咁肥,佩服!佢現在night time 要否穿尿片呢?仲有晴晴表現好有才能wor,面對著咁多人都唔怕醜,叻女! 佢條裙好靚。

Muimuichu,
熙熙都高左好多,smart左,但個樣仲係好bb,好搞笑, 最衰果日黎唔倒, 如果唔係charmmy可以見下熙熙啊!

Connie,
嘩! Jamie條腿真係勁長,著住條jeans好大個, charmmy都著唔起長jeans, 因為通常d jeans 褲腳好長, 最多都係著五分七分褲,jamie 真係非一般!d hair長左越來越女仔啦!

Jacqueline,
綿花豬條孖辦仔好搞野,好得意好襯佢,咁耐無見仲係咁靚女。你係唔係仲在荔枝角返工呀? 好耐無撞過你lu!

Sophia & Andy,
殷晴都係越大越靚女, 隻眼好大好靚, 大個女實大把男仔追啦。

keropi,
嘩!你個肚好大呀!恭喜晒!熹熹個樣依然好女仔, 所以你今次生女啦!

Kelly,
d 相見倒茶壼仔,d 衫好型wor!行下行下好似巡視好以做inspector!好搞笑!

kkmun,
你個細囡好似佢daddy wor! 尤其係對眼,原來你個大囡咁大啦!

大宅

melodygrace
好久冇見啊! 下次去荔枝角找你同Jacqueline一起食lunch啦.
你個細囡好似佢daddy wor! >> 一路來個個

伯爵府

grace
wa. . . . 你睇相都睇得幾 detail bor!!

re : d 相多到睇唔晒
你個靚靚 charmmy 都唔少啦. . . . bbh 都開到 No. 4!!

my photos. . . .無睇開. . . only 睇番近個月咪 ok lor!! :mrgreen:

個臉豬都仲係咁肥 ---- hard to slim his face lei!!

martin 都仲有穿片片 @ night time, 係 day time 唔使之麻!! but now training him (training = ee or or:mrgreen: ) not to vv @ diaper, but wake up and go to toilet!! ((of course 未得啦))

arm arm 生日果日先尿濕了 his pillow. . . .buy a new one then!!

大宅

benben,

仲乜這裏咁靜既! 我都係兩三日冇上來,但仲停留在我之前留言果版wor!

Martin 仔係最叻叻, 係最早介片的bb, 所以特別有印象 ,不過我都係隋口問下,sleep時當然未介片啦! 如果咁快全部介晒,真係非一般bb! Charmmy daytime冇用片, 但夜晚一定要用,唔用實尿床都得。

生日果日先尿濕了 his pillow - Martin 都好反訓wor! 訓到連個pillow去左個pat pat!

bbh 都開到 No. 4 - 其實我冇壓縮d相,但又唔想比年費join做VIP,所以我咪開到No. 4 law!

大宅

KKmum,

好呀! 如果你出開黎記住約埋我飲茶wor!
其實bb似邊個都冇所謂啦!囡大十八變,佢第日大個左可能又似番你呢?

伯爵府

grace

re : 仲乜這裏咁靜既!

dunno why?!? i also want to know where is esther, sophia, bcbc, karman, mui, anna, honey, kelly, peony, joanne, jacqueline . . . . .

BBH have to pay. . . . I also 唔捨得, as 有好多 web 都唔使錢!!

night diaper. . . .要介比較難. . . 慢慢來啦!! 先arm arm age 2 g mah!! :)

new bk . . . . 有時 short short 地. . . . 舊 version 好似好 d 甘!!

大宅

I am here, don't why less and less people chat here ?-( ?-( Where is the others ar...........

原文章由 benben 於 07-7-5 15:01 發表
grace

dunno why?!? i also want to know where is esther, sophia, bcbc, karman, mui, anna, honey, kelly, peony, joanne, jacqueline . . . . .

BBH have to pay. . . . I ...

伯爵府

sophia

new bk . . . . hard to adapt . . . .仲 limit 了 words of each message!!

大宅

新bk睇到頭暈暈

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 2011至尊種植勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

因為見冇人咪冇入黎囉, 呢排我隔離屋裝修呀, 鑽呀鑽, 所以同甜筒走左去婆婆度避下, 訓晏覺 :-|

伯爵府

very funny. . . .can have your name in a funny pic!!

< ----- see my design :mrgreen:

click here if you are interest : http://www.imagechef.com/ic/make.jsp

大宅

ben,
after created, copy which one? HTML Code OR Image URL OR Message Boards / Forums???

原文章由 benben 於 07-7-7 16:10 發表
very funny. . . .can have your name in a funny pic!!

< ----- see my design :mrgreen:

click here if you are interest : http://www.imagechef.com/ic/make.jsp

伯爵府

KKmum

After preview, right click the pic and save it @ you PC.
Then change yr BIG HEAD pic to that pic lor!! understand?

伯爵府

熱血勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

原文章由 benben 於 07-7-5 15:01 發表
grace

我呢個湊仔婆咪日日忙於湊仔.

男爵府

Hi all,

好耐無留言喇, 我近排忙緊research幼稚園資料呀, 大家開始左未 越近派表日期真係越緊張呀

大宅

karman,
約9月底or10月頭, D幼稚園開始派表格的, 不要太緊張呀!

原文章由 karmanshirin 於 07-7-10 11:51 發表
Hi all,

好耐無留言喇, 我近排忙緊research幼稚園資料呀, 大家開始左未 越近派表日期真係越緊張呀

首頁

尾頁

跳至