自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

牛年勳章

回覆:有心結未解開 想係度舒緩下(最新update)

睇完update

子爵府

恭喜你諗通左!媽媽真係好好,希望你地一家之後都幸福快樂啦

大宅

樓主,伯母真係一個100分媽媽要好好孝順佢!
BTW,如果有咩壓力/唔開心要發洩,BK絕對唔係一個好嘅平台,因為D人把口越來越刻薄,中2斷章取義,乜都鬧左先算一句安慰說話千斤重甘

子爵府

好羨慕你有個好媽咪

男爵府

恭喜放下心結

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 認識瑞士牛牛第一回 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

lovelyyy 發表於 16-2-18 15:15
其實尋日都開左個post講我每次罵完呀媽都會好後悔,不過就無詳細交代內容,只係輕描淡寫講左幾句,經過一晚 ...
兩母女唔會有隔夜仇, 而家無事就唔好再心掛掛啦, 加油

大宅

睇晒成篇令到我好感動,你有個好錫你地同好好媽媽,祝福你們!

翡翠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

若問今世所遇, 皆是前世的緣。 今生寬以待人, 來世皆是善緣。

翡翠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 親子王國15週年勳章

lovelyyy 發表於 16-2-18 15:15
其實尋日都開左個post講我每次罵完呀媽都會好後悔,不過就無詳細交代內容,只係輕描淡寫講左幾句,經過一晚 ...
替你高興,心結解開了。
也羨慕你地一家人能相親相愛,希望經過今次,相信你們會更親密。

人貴乎互相尊重,下次千萬唔好再衝動,思考了才出口,就可避免講錯說話了。

首頁

尾頁

跳至