使用意見

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

ingong 發表於 19-8-17 10:53
樓主, 明眼人一睇已知好多五毛揾食, 齋睇呢度幾個回覆已經見啦
雖然未用粗口, 已經feel到好唔客氣根本唔係 ...

佢地以為bk全部人都支持佢地,仲要不停唱好大陸係人間樂土,其實好多jm都心水清,知道咩事,只係怕左佢地言語惡毒,懶得與她們爭。

複式洋房

yusostupid 發表於 19-8-17 11:16
我男爵府都被佢地起我回覆紀錄,一見我講少少唔係支持佢地就鬧,所以覺得恐怖
但又唔起清楚, 我2014時係 ...

而家佢地要玩階級觀念,成日用人地係咩級別來打擊人,其實邊個會在意係虛擬世界既級別?高級既講既就可以大聲d,新acc就無發聲權利?

子爵府

環保接龍勳章 畀面勳章

fatbabyloveu 發表於 19-8-19 14:16
而家佢地要玩階級觀念,成日用人地係咩級別來打擊人,其實邊個會在意係虛擬世界既級別?高級既講既就可以 ...

呢樣又係,其實大宅又好,乜乜宮又好,大家都有權發言。
大家好, 我是脾脾蟲  

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

fatbabyloveu 發表於 19-8-19 13:58
佢地以為bk全部人都支持佢地,仲要不停唱好大陸係人間樂土,其實好多jm都心水清,知道咩事,只係怕左佢地 ...

勁毒,特別某聲稱男會員....

男爵府

佢地自己果啲乜乜宮咪又係自己圍內灌水灌返黎....

提議版主開返一版係我地呢啲小學雞去傾計算啦, 佢地啲資深JM下下都Challenge 人地個用戶組

複式洋房

yusostupid 發表於 19-8-17 10:07
未結婚已經上BK, 通常都係食花生,現在社會分裂, 我有立場但都會兩邊睇下其他人立場, 但發覺現在BK一見不 ...

我又唔明
點解示威者叫警察做警犬你唔出聲
叫示威者做甲甴你又出聲

又double standard?

男爵府

sharonKK2 發表於 19-8-24 17:32
我又唔明
點解示威者叫警察做警犬你唔出聲
叫示威者做甲甴你又出聲

我冇double standard ! 我並沒有用任何字眼罵警察, 因我仍然仲相信有好警察,但只是發表跟這裡的人不一樣的意見就被人罵文宣 曱甴!

複式洋房

yusostupid 發表於 19-8-24 17:36
我冇double standard ! 我並沒有用任何字眼罵警察, 因我仍然仲相信有好警察,但只是發表跟這裡的人不一樣 ...

等陣先
我個問題係

你本身已經對話警察係黑警 警犬果班人視若無睹
但你又要求其他人唔準話班廢青暴徒係甲甴

咁唔係double standard係咩?

我唔見得咁樣好中肯

事實係果班好明顯就係兒登文宣

好多野都要用智慧去思考

Ps 由你出果個「你地真係好好笑」既post已經知你無得救
俾心機繼續做文宣

男爵府

回覆樓主:

仲有,點解會員直情打埋粗口,唔該你要講都唔好打出來,呢度係親子王國,要講粗口去第二度

男爵府

開心吸收勳章

yusostupid 發表於 19-8-17 10:07
未結婚已經上BK, 通常都係食花生,現在社會分裂, 我有立場但都會兩邊睇下其他人立場, 但發覺現在BK一見不 ...

我冇任何政見講
叫人唔好咁毒, 比人圍住一朝早
難聽,有病的話都出來鬧我
今次係我最近一個月第二次delete bk
太恐怖,不容許有人不同意見

首頁

尾頁

跳至