自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章

小朋友都8歲出去門口等幾分鐘都唔會有乜大問題,我都教我個仔唔好走開,係度等我,其實家長都有負責,應準時來接,我個仔都有係度補習,成績都有進步,只覺導師比較惡,又唔覺有乜問題。

珍珠宮

mallowbb 發表於 19-9-7 08:27
補習社post晒個怪獸家長點樣唱衰人地個仔,然後果女人一口話無,show off the evidence,睜開眼講大話,ca ...
呢道係得你力撐補習社,你寫既野又無無理據又吾合理理,稍為有思考既人都知係補習社問題多於果對父母。起碼對父母堂堂正正以真面目視人,而且佢地最初只要求睇 cctv, 做法好合理

禁止訪問

禁止訪問

男爵府

pochario 發表於 19-9-7 12:40
係囉,呃咗我去睇添

咪係,我都忍唔住講:說好的出人意料結局呢?
不過播完我個fd突然爆料話係一物治一物,因為同行(幼師)以前教過呢個男仔,話係典型怪獸父子,個仔上學時又曳又會扮慘,家長第一句就問:係咪有人蝦你?呢款,對父母完全唔怕上鏡,開時裝店嘅
大家當聽故事啦,老老實實,已為人父母兼有親自照顧小朋友返學嘅,一定見識過呢種家長,梗有一個在左右

禁止訪問

大宅

回覆 h9822532 的帖子

講到咁似追劇

珍珠宮

開心吸收勳章

回覆樓主:

上網 search "病假女王", 那位林老師好恐怖,完全不負責任,如果你同事個個星期請假,會人神共憤。

首頁

尾頁

跳至