時政擂台

跳至

首頁

尾頁

大宅

我老公直情唔想生....

公爵府

sistercute2 發表於 19-11-8 00:19
真是好恐怖,好似黑社會。
我屋企好近d大學宿舍,啲學生經過我都有種恐懼。

我唔係好驚佢地,係好憎佢地!依家死咗條死不足惜嘅仆街,又亂過,沒完沒了!

大宅

kelly5543 發表於 19-11-9 01:31
你像是比較精神分裂,高唔高興使同你表達祝你無仔送終,女既變浮屍/ 被自殺/ 失蹤,老公拋妻棄女,btw 愈 ...

‘無知真可怕’由你個口講出黎
你繼續同你班昆蟲朋友去太子靈堂拜空氣啦

珍珠宮

我唔驚佢地 係厭惡佢地

水晶宮

kelly5543 發表於 19-11-9 00:57
實係誣衊喇!比心機做荷蘭叻!btw 呢到勁多警嫂!
警察OT
警嫂xx

我係警嫂咩,自己都唔知?!你白痴無極限慳啲啦曱甴,成日精神分裂,作野無限!

若沒有忙碌, 你便不會懂得善用閒暇; 沒有痛苦, 便不會明白快樂的得來不易; 沒有失去, 我們更不會懂得珍惜--是苦是甜也好, 是時間太多或太少也好, 最重要的, 還是請不要浪費你的人生! (純粹分享 ^0^)

水晶宮

myshadow 發表於 19-11-9 01:11
你欣賞暴徒同天使我咪祝你仔女成功囉,做咩好似杜文曱咁發哂脾氣呀?篤中咗你死穴啊?
...

曱甴特性,來來去去都係:-
(1) 靠大聲發脾氣兇人,講粗口圍人
(2)唔夠人講就唱唱獨歌狗叫口號
(3)開遮打人
(4)黑記影過程剪輯
(5)黑醫護補位抹走證據扮好人
(6)後續,文宣cap圖作野誣衊市民先撩者賤美化暴力,呃啲低智無極限曱甴群!
不過慳番啖氣,人點可能同曱甴溝通到

若沒有忙碌, 你便不會懂得善用閒暇; 沒有痛苦, 便不會明白快樂的得來不易; 沒有失去, 我們更不會懂得珍惜--是苦是甜也好, 是時間太多或太少也好, 最重要的, 還是請不要浪費你的人生! (純粹分享 ^0^)

侯爵府

回覆樓主:

係討厭多啲。反而如果見到佢哋掛住打機,追星,我會感到恩惠, 因為咁樣先似番個正常嘅年青人。

侯爵府

kelly5543 發表於 19-11-9 02:00
你話有咪有囉!你係內面做!實知喇!無冇搞錯啊,講咗咁耐,都話警察大哂,又唔信,成班黑警恃住人多蒙面 ...

唔係我係裡面做,只係你無知姐!

你邊隻眼見到係警察推佢落去? 你係現場見到,咁麻煩你去比口供,如果唔係你就係散播謠言

警察被一班最徒圍毆,被淋鏹水,但兇手好多都未捉到

警民衝突? 真好笑,係多區暴動呀!

琥珀宮

ngokwan 發表於 19-11-8 00:36
係衰過黑社會

黑社會冇佢地咁屎蠢

洋房

kelly5543 發表於 19-11-9 00:12
驚就唔好出街!

係呀我出街真係好驚見到你班恐怖分子呀

琥珀宮

mingjan 發表於 19-11-9 09:14
唔係我係裡面做,只係你無知姐!

你邊隻眼見到係警察推佢落去? 你係現場見到,咁麻煩你去比口供,如果唔 ...

琥珀宮

imlcc 發表於 19-11-9 08:22
係討厭多啲。反而如果見到佢哋掛住打機,追星,我會感到恩惠, 因為咁樣先似番個正常嘅年青人。
...

真係情願匿埋屋企打機仲好

大宅

啲黃人話要爭取「免於恐懼的自由」,6月以前我感覺香港真的很自由。現在暴徒另我沒有言論自由、沒有出行自由、沒有使用手機自由、沒有消費自由。
暴徒們恐懼的,是犯法後要面對刑責而失去自由。
即是又要做違法事,又不肯承擔責任,將所有錯事委過他人,以仇警作藉口逃避。總括而言,暴徒就是一班懦夫。

侯爵府

kelly5543 發表於 19-11-9 02:00
黎灝洋、劉晉安等3名律師在信中表示,他們於凌晨12時許到達新屋嶺拘留中心,並要求入內與23名被捕者見面, ...

你又知有一百件? 你先知嚟架?麻煩你知事實或內情就去舉報,唔好剩係係度吹!

我由一開始都話係有人搶掠,呢個係事實,我係叫你唔好話搶掠係其他人,請問唔關班暴徒曱甴事?咁關邊個事? 啲鋪頭自己爆玻璃架? 自己著火架? 裡面啲商品自己有腳走咗去架?

唔比咪投訴囉,合理咪投訴到囉! 就係咁簡單!

你班黑衣曱甴暴徒,自己選擇用暴民方式想逼政府妥協,人地唔理你地就四處暴動,有市民不同意見就被圍毆,對啲商店就破壞,一班小學雞意思既暴徒曱甴,香港將來真係靠晒你地啦!

大宅

cassie0025 發表於 19-11-8 00:54
我係老闆真係唔敢請呢一兩年的大學畢業生。。。或者佢地可以考慮去渣哥,龍門應徵。。。
...

你做到老闆先再講啦,人哋去邊度做又關你事

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

kelly5543 發表於 19-11-8 01:21
721 成班黑社會衝出嚟肯定唔係打人添喇,我見到full gear 又蒙哂黑又無委任證果班但自稱警察既仲驚喇,見 ...

你同班死曱甴淨係講得出得721咋嘛?!死暴徒打人搞破壞嘅日子多到搵埋你亞媽一齊記都記唔晒啦!

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

9466 發表於 19-11-9 09:27
你做到老闆先再講啦,人哋去邊度做又關你事

請著班死曱甴等執笠都得囉

男爵府

sistercute2 發表於 19-11-8 00:19
真是好恐怖,好似黑社會。
我屋企好近d大學宿舍,啲學生經過我都有種恐懼。

都會,佢地係可以隨時對人拳打腳踢
[img align=left]C:\my documents\IMG_1427_1_1_1[/img] [img align=right]C:\my documents\DSCN1156 10-04-2004_1_4_1[/img]

首頁

尾頁

跳至