時政擂台

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

我都有幾間食開一變黃唔食了,因為真係好怕黑衣人,全無人性,食食下要一起叫「8個字」或「5個字」,唔一起叫被私了做埋人肉义燒飽點算?大家都見過佢地私了下下打頭幾兇殘,食野無謂搵命駁。

珍珠宮

2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章

sukihazuki 發表於 20-1-2 20:48
間野食左好耐,最近見到店舖貼左米豬連,食定唔食好

黃屍食店一定唔食,佢地就係利用黃屍嘅 歪理嚟提過自己 營業額, 發災難財。
你睇嗰間X門就知,門口排滿一堆黃屍,睇到都唔想幫親,嗰啲老板佛口蛇心。

sukihazuki    發表於 20-1-3 19:08

男爵府

怪獸青BB 發表於 20-1-3 17:47
將d豬同青蛙放係唔顯眼嘅地方,食完先發現,放得甘隱晦唔知為乜

想兩邊呃飯食

男爵府

414928 發表於 20-1-3 18:48
我都有幾間食開一變黃唔食了,因為真係好怕黑衣人,全無人性,食食下要一起叫「8個字」或「5個字」,唔一起 ...
行過聽到都覺得恐怖

男爵府

唔食

大宅

唔食,大把選擇。

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

唔食曱甴店
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

首頁

尾頁

跳至