跳至

首頁

尾頁

伯爵府

熱血勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

Re: 好姊妹密密斟(Part III)

我都要多謝shirin 爸爸做 "柴可夫",

當然仲有同爸既美味飯團

伯爵府

joanne
女仔真係好like cooking set
我大女age1.x玩到e+

伯爵府

熱血勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

joanne,

你問我時都巳經蛇左王,所以無講到你知
joannelai930 寫道:
咁你都要講我知嘛[quote]
muimuichu 寫道:
話明係蛇王,梗係靜雞雞喇

大宅

lo ben,
你都咁早!

伯爵府

connie
我 day day back to office b4 9am ga!!

你估好似你. . . 唔使做咩!!
(did you brush yr teeth ar?!) :mrgreen:

大宅

joanne,
我都好like jamie個cooking set,我細個只係"返"煮飯仔,bin有而家d kids 咁物質豐富...

伯爵府

Connie,

熙熙星期六in迦南,無你個d咁深喎!只係睇下佢地有乜表現,識講乜野,做乜動作咁囉.

re.dinner,

主席你都未講幾時得閒,我點敢約呀(hehehe顧住傾計無左件事)

connieyyl 寫道:
mui,
interview n1? in d 乜
個dinner of the month 約成點?
尋日個個busy taking care of bb,都冇 乜點傾計...

伯爵府

connie
really 'arm'. . . . u met my sister-in-law in the interview, she IN Lam Tin cannan (same as mui) as well!! but in diff. day.

dinner. . . .count me in pls!!

伯爵府

Benben ,

唔該晒你幫我買mat,再唔係op個日比我

大宅

lo ben,
我sun早經已開始勞動,未得閑brush my teeth tim

mui,
咁而家online 約啦

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 2011至尊種植勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

佢地而家開始知道係假, 唔會真係食
joanne,
我都好like jamie個cooking set,我細個只係"返"煮飯仔,bin有而家d kids 咁物質豐富...

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 2011至尊種植勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

咁好抵喎
benben 寫道:
joanne
女仔真係好like cooking set
我大女age1.x玩到e+

大宅

[size=large]Good Morning

connie,
你都甘早呀

karman,
真係多謝比你嘈禽日黎接送我地呀
仲有你帶黎既bubbles, bosco真係勁like呀

esther,
辛苦同爸整左甘多個小飯團
仲有你既餅餅呀
你條腰點呀 見到你真係好辛苦呀 :-( 記住要睇醫生呀

kelly,
你帶黎既2個沙灘波真係好好玩,已經叫左老公去買返個比大阿哥

benben,
程程好lovely martin好食得呀
re: 甘早走
bosco禽日未停過 佢阿媽我一早已經無晒力喇 :cry:

connie,
女長人真係好...........長呀

p.s. 多謝其他mami帶黎既美食呀

伯爵府

Connie,

我依家開左學返星期三四,食飯最好就星期一
如果星期二,五我就連續三日無得見熙,會掛c人呀

mui,
咁而家online 約啦

伯爵府

bcbc
bosco's jeans. . . .好型仔. . . . v. fit his image!!

joanne
大中小. . .佢有幾sets架啦. . . . .一齊玩. . .what a mess!!
我成日要做 her 客人. . . 日日問我吃咩, 飲咩!!
lei 排 like 問我要咩favor ge ice cream!!

kelly
little frog fan. . . . 係我 shu!!

mui
mat . . . if give you @ OP!!
then need to carry it whole day wor!! heavy mah?!?

伯爵府

Esther,

點呀?條腰痛到出唔到聲?快d出句聲,唔係擔心c我地喇
睇左e生未呀?

大宅

re: jeans
同佢老豆同一style [quote]
benben 寫道:
bcbc
bosco's jeans. . . .好型仔. . . . v. fit his image!!

琥珀宮

你有好多野食喎, 駛唔駛KEEP FIT [quote]
benben 寫道:

joanne
大中小. . .佢有幾sets架啦. . . . .一齊玩. . .what a mess!!
我成日要做 her 客人. . . 日日問我吃咩, 飲咩!!
lei 排 like 問我要咩favor ge ice cream!!

大宅

good morning all!

7,

原來把fan你la我keep住左, thx呀! (我老公好like把野架, 佢以為唔見左, 尋晚提左幾次喇, 煩c!)

咁你個sis-in-law幾時in cannan呀? 我4/11 in.

esther,

喂, 同爸d飯糰真係無得頂! 你走左之後, 我同我老公即刻坐低狂食呀! (真係失禮哂添 !)

bcbc,

bosco條露片褲真係好sexy, 真係好想睇下佢戒片之後著呢條jeans個樣, 呵呵 !

mui,

咁cannan in 完有無即刻話收熙熙? 參觀完間學校你覺得點呢?

karman,

做乜shirin咁早走呀? 我老公好掛住佢呀! 尋晚響pc睇相, 一見shirin就話佢真係好可愛呀 !

男爵府

找上姣!!

煎廳姣多..野做呀...

anyway, 琴日好玩, but 太hot, 公園太多人,
我地頂唔住所以早左走, 真係唔好意思呀~

kelly, 唔該晒la 我地影全家福, 唔係同同就無功課交, tks ar!!

bcbc, 多謝你既夾夾, 好靚呀~

karman, tks 你d 水果, 同同食左好多呀

benben,
tks for buying the mat for me,
欠你 hk$1 呀, hehehe~

connie,
jamie 靚女好多呀, 依然係高妹 hahah~
你就梗係依然係闊太啦, 仲有專人姐"你, heheh~

mui, bcbc,
re: 腰痛
多謝關心, 今日都係痛既, 我估要慢慢先會好啦~

首頁

尾頁

跳至