跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 好姊妹密密斟(Part 6)

Mandy,

原來真實情況真係咁架 ,
睇黎都係等佢地個system stable D 先去好d

mama1210 寫道:
係呀....你真係估唔到架....我地係東涌都ok架, 點知架車去到一半就已經x雲架霧....去到寶連寺直頭伸手唔見5指 我地都聽到廣播話架車隨時會stop, 所以都拿拿聲走人.......所以真係要揀過度過先去呀.....

男爵府

我睇左佢d相喇,
一家3口好溫馨呀 :lol:
不過Esther打敗仗呀

benben 寫道:

re : esther 佢一定happy啦...今日都未見人
回味再回味

男爵府

hello

男爵府

karman,
係呀, 打敗仗呀
尋日訓左成日, 今日好d 啦, 不過都仲頭重重

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 2011至尊種植勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

有冇返工
eeetse 寫道:
karman,
係呀, 打敗仗呀

男爵府

Esther,

Hi ,
盡量休息多d啦,
希望你快d好返
其實我之前一個星期都係咁,
lee幾日先好返d咋,
我發覺Shirin抵抗力好似仲好過我 ,
佢係唯一氣管差d ,
仲有呀我lee個星期發覺佢好似肥左,
唔知係咪因為開始左跟我地食飯食多左餸
佢兩邊面珠仔越來越勁呀

eeetse 寫道:
karman,
係呀, 打敗仗呀

男爵府

esther,

你睇joanne幾關心你,
佢成朝只係say morning就無再出現,
一知你病就突然出現

[quote]
joannelai930 寫道:
有冇返工 [quote]

男爵府

有呀, 仲鬼咁多野做

有冇返工

男爵府

karmanshirin 寫道:
esther,

一知你病就突然出現

[quote]
有冇返工 [quote]

大宅

esther,

係咪個晚激得滯, 所以搞到病左呀你?
快d打勝仗喇, 唔係典同我地去威?

男爵府

kelly,
果晚就真係激啦.........同同好激!!
成12點都未訓呀佢, 後黎我同老公都訓左, 都唔知佢幾點訓

去威無問題, 今日先星期一, 你地都要weekend 先出動啦, rite?

男爵府

karman,
係啦, 你病完到我喇, 搞到我地尋日無得談心tim :evil:

Esther,

Hi ,
盡量休息多d啦,
希望你快d好返
其實我之前一個星期都係咁,
lee幾日先好返d咋,
我發覺Shirin抵抗力好似仲好過我 ,
佢係唯一氣管差d ,
仲有呀我lee個星期發覺佢好似肥左,
唔知係咪因為開始左跟我地食飯食多左餸

男爵府

Esther,

唔緊要, 仲有大把機會
琴日見你黎唔,
我仲打電話比大媽諗住比Shirin&Bosco談吓心
點知我唔記得佢地有一個星期一次既約會

[quote]
eeetse 寫道:
karman,
係啦, 你病完到我喇, 搞到我地尋日無得談心tim :evil:

男爵府

整咩我下面3張相一時睇倒一時睇唔倒 :evil:

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 2011至尊種植勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

[quote]
esther,

一知你病就突然出現

男爵府

咁不如 shirin & 同同又整返個一星期一次既姊妹約會

Esther,

唔緊要, 仲有大把機會
琴日見你黎唔,
我仲打電話比大媽諗住比Shirin&Bosco談吓心
點知我唔記得佢地有一個星期一次既約會

男爵府

joanne,
你係咪變左心呀?
而家好少見你黎吹水, 係咪改左地部呢 :cry:

伯爵府

esther
re : 激得滯
I also think so tim!!

take care ar!! 小心身體先得架!!

男爵府

esther,

咩你唔知其實佢地日日都煲電話粥咩

[quote]
eeetse 寫道:
咁不如 shirin & 同同又整返個一星期一次既姊妹約會

[quote]

男爵府

wakaka, 都似啦
同同成日拎起個電話, 喂....哦....byebye....
根本無機會講野, 梗係比shirin 講晒

esther,

咩你唔知其實佢地日日都煲電話粥咩

首頁

尾頁

跳至