跳至

首頁

尾頁

大宅

你地會幾時帶bb去打肺炎鍊球菌?

我可能會七個月打.

大宅

Re: 你地會幾時帶bb去打肺炎鍊球菌?

上個月打了,打了安心D :-P

大宅

1歲

大宅

BK Milk勳章

過左6個月先去打

蔚蔚2006年12月5日出世,重3.77kgs;1個月重5kgs;2個月重6.6kgs;4個月重7.8kgs;5個月重8.62kgs;6個月重9.07kgs;8個月9.3kgs;9個月9.53kgs;10個月9.7kgs;12個月10.8kgs
雋雋2010年4月15日出世,重3.295kgs;1個月重4.21kgs;2個月重5.71kgs;4個月重7.17kgs;6個月重7.85kgs;8個月重8.2kgs;10個月9kgs;12個月重

男爵府

我阿b打左3枝啦, 第3枝剛係上星期六打左啦.

打左就安心d, 不過都幾肉赤, 上星期打埋枝6合1, 埋單都成$1280呀!! :tongue:
分享煮食的樂趣, 是減壓的一種好方法!

男爵府

我阿b打左兩枝啦, 黎緊足6個月打埋第3枝~~

男爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

hellokitty1011:我上次一樣打埋6合1+肺炎鍊球菌,跟往同佢講bb有d吐同比水,佢就開d葯水,點知耍另計,加計$1380
好好好幾肉赤.不過冇計la...........

下個月打完就可遲d先再打,呀不過我冇比亞b食口服輪狀呀,你地呢?

大宅

口服輪狀就未食,只預訂了

今個月會食第一次5合1個隻口服疫苗

別墅

4個月, 6個月, 遲d8個月又打, 之後12個月再打..........$$$$$

大宅

希希會係7個月後打肺鍊, 打少1支, 平d 麻

口服輪狀唔係係4個月大前要食哂架咩? 我以為已經錯過左.

男爵府

2個月, 4個月, 6個月, 遲d8個月再打

別墅

2nd month, 4th month and coming 6th month.

大宅

畀面勳章

鈞皓剛剛在上星期六打了第一針 (我地遲左安排, 所以係5個月, 7個月, 9個月 & 12個月). 如果7個月之後打就可以打少一針, 但又唔想再拖多2個月 (因我想早D帶佢去街)

我地無食口服輪狀病毒疫苗.
禁止在戶名,頭像相片,自定義頭銜,個人簽名,使用帶有 商業/個人/團體 廣告或宣傳推介成份之字句/圖片/超連結

大宅

畀面勳章

鈞皓剛剛在上星期六打了第一針 (我地遲左安排, 所以係5個月, 7個月, 9個月 & 12個月). 如果7個月之後打就可以打少一針, 但又唔想再拖多2個月 (因我想早D帶佢去街)

我地無食口服輪狀病毒疫苗.
禁止在戶名,頭像相片,自定義頭銜,個人簽名,使用帶有 商業/個人/團體 廣告或宣傳推介成份之字句/圖片/超連結

大宅

我墨魚仔4個月時打0左第1針, 聽日打第2針

大宅

我bb4個月時打0左第1針, 13 Jun 打第2針+5 in 1

複式洋房

已經打了兩針,月尾打第三針
[url=http://www.TickerFactory.com/]

複式洋房

[已經打了兩針,月尾打第三針

url=http://i166.photobucket.com/albums/u119/janis7093/P1020018.jpg]http://i166.photobucket.com/albums/u119/janis7093/P1020018.jpg[/url]
[url=http://www.TickerFactory.com/]

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我bb2個月,4個月已打,呢緊6個月會再打,原本今日打,不過見佢有少少唔舒服,下星期先打.
bb Kelvin 係12月12日出世!!!

Kelvin Lai's Blog!!! Welcome!!!

大宅

陪月勳章

我bb剛在月頭打左,不過仲布3針.係8月,10月同12月.

首頁

尾頁

跳至