夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

我 c6 成日好忙..有時都唔返嚟訓...weekend 又會浦天光.佢見佢D酒肉朋友都多過見我同阿B..係唯一星期日會見到佢成日.但又要同 99 一齊食飯...佢亦訓到下午先起身...有時真係寂寞到想帶埋個 b 走人...唉.. 純粹呻下...真係覺得好寂寞好唔開心...又成日驚佢會喺出面攪三攪四 (婚前有前科)..

wingyan008  吾返黎訓係為公事定去浦?  發表於 14-1-17 23:26
Toffeeyip  你老公唔忙阿  發表於 14-1-17 21:13

大宅

回覆:你地 c6 忙唔忙?

無計啦,男人唔做野點養到頭家,女人又要學体諒喎,唔体諒忍下又會成為罪人咁,真係煩惱。

侯爵府

忙丫,每日返10-12個鐘,一個月兩日假

大宅

唔忙,放工會即刻番屋企,好痴家。

男爵府

回覆:Truffeee 的帖子

唔忙,除左返工果几個鐘都對住。
佢做乜都要我陪架…

禁止訪問

畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:我+c6+成日好忙..有時都唔返嚟訓...weekend

男爵府

BK Milk勳章 畀面勳章

忙 忙到經常發脾氣 不過佢又唔會玩天光

大宅

引用:我+c6+成日好忙..有時都唔返嚟訓...weekend

原帖由 Truffeee 於 14-01-16 發表
我 c6 成日好忙..有時都唔返嚟訓...weekend 又會浦天光.佢見佢D酒肉朋友都多過見我同阿B..係唯一星期日會見 ...
咁老公對bb好唔好? 即使只有少少時間會唔會抱佢同佢玩? 定都係你自己陪b

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

忙呀成日開夜唔返黎訓,仲要星期日都有機會開,可以話真係好少見,所以我都唔知佢幾時真幾時假架,不過我依家都信佢既,佢為對女真係勤力好多

翡翠宮

忙呀!
放工趕返屋企教功課
再唔係就接我放工

子爵府

好忙, 有時返黎訓 3 4 個鐘又返工。 但佢唔駛返工既時間都係喺屋企。 未必陪我哋 (太攰要訓) 但好少出hog. 出去見朋友我哋都係一家大細一齊出。 講真我好擔心佢健康。 但佢lunch 之類有時間都會去運動下。 佢唔spoil 自已健康我都唔多nag 佢

子爵府

唔忙,返工放工時間正常,放工即返屋企,老公中意痴家

複式洋房

原帖由 Truffeee 於 14-01-16 發表
我 c6 成日好忙..有時都唔返嚟訓...weekend 又會浦天光.佢見佢D酒肉朋友都多過見我同阿B..係唯一星期日會見 ...
Me too 但唔比老公唔返黎訓

大宅

忙,越來越忙。結婚後唔比夜浦,但佢話工作需要,一定要去,有得揀自己都唔想去。
好難令人相信,有試過阻止,但秋後算賬或吵架收場,話我唔諒解。
仲話我點解唔可以好似人地啲老婆煮定宵夜等老公應酬完返黎
而家唯有底缐係唔可以天光

大宅

工作忙,我認為無謂既應酬又多..成日飲到天昏地暗先返屋企..
初初拍拖好少去飲野,準備結婚期間成日都去飲野,婚後定期有佢個啲麻甩減壓聚會..到生完bb..佢都係好多聚會..特別係臨近節日,更多!!

大宅

陪月勳章

好忙,朝九晚九,一個月得一兩日放假,我都想佢陪我哋多啲,但搵食冇計

大宅

好忙

大宅

超忙,會日日係屋企瞓!

大宅

引用:Quote:原帖由+Truffeee+於+14-01-16+發表我

原帖由 chick2435 於 14-01-17 發表
其實成日出去蒲天光,可以次次都只玩冇識女仔嗎?我以前都成日出去飲酒,冇見幾多男人出去蒲係只玩唔為識女 ...
冇辦法..佢話唯一感壓方法係飲酒

大宅

引用:工作忙,我認為無謂既應酬又多..成日飲到天

原帖由 tszyin1015 於 14-01-18 發表
工作忙,我認為無謂既應酬又多..成日飲到天昏地暗先返屋企..
初初拍拖好少去飲野,準備結婚期間成日都去飲 ...
我 c6 又係咁..佢仲要好似朋友緊要過我同 bb

首頁

尾頁

跳至