自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

我呢..... 大鄉里第一次波地 check......... 佢要留 c 俾佢化驗...............

但問題..... 係......... 我點樣留一粒豆o既份量係個樽到呀

有咩方法可以乾手淨腳呢???

水晶宮

開心吸收勳章 BK Milk勳章

回覆:body check 要留米田共......... 點攪呀

我未驗過,如果乾廁就易啦,便便完用即棄匙羹不入個容器到就ok,不過有個風險,便便sin左落去不唔到

屋企多數係馬筒,有水既,便左水唔知得唔得

保險d,一係mu係到,柯落個膠袋到,之後搵隻即棄匙羹不起入落醫生比果個容器到

男爵府

先用個膠袋放底,打開佢,用廚紙舖嚮上面(防止便便接觸到細菌,因怕影響結果)~~
攞完你要既份量後,就把便便沖走,膠袋連廚紙包好掉左佢(千其唔好掉埋張廚紙落廁所)~~~
攪掂~~

Cutemom0808    發表於 14-1-21 17:28

男爵府

回覆:body check 要留米田共......... 點攪呀????

Po幾張紙巾係馬桶入面,唔好掂到水個度,之後坐前d先痾,痾完就可以用即棄匙畢入個樽仔度~

侯爵府

renric 發表於 14-1-21 17:25
Po幾張紙巾係馬桶入面,唔好掂到水個度,之後坐前d先痾,痾完就可以用即棄匙畢入個樽仔度~

...

我都係咁做!

大宅

FEEL到條便便就黎出黎時, 哄前D, 等條便便痾係D水前少少個位....總之一定唔好掂到廁所水...
之後用你個樽仔刮少少就得..其實驗身用好少好少量就夠了....

侯爵府

回覆:oxford0158 的帖子

買個便盤,去之前用透明膠袋鋪好,疴係入面,搵個盒裝好,送禮自用一流

sukkiu  真係請你自用.  發表於 14-1-21 17:31

子爵府

牛年勳章 畀面勳章

回覆:body check 要留米田共......... 點攪呀????

Body Check診所應該有一個樽比你,個蓋連住個小匙羹,方便你畢起啲米田共架。冇你就問佢地攞

珍珠宮

2018復活節勳章 BK Milk勳章

我直接 or完就筆..
由得佢掂水架喎
我慶幸我是水瓶星座.
爸爸是我心中的大樹.
媽媽是我一生的偶像.
姐姐是我一世的知己.
弟弟是我生活的依賴.
多多是我平常的歡樂.
一家人嘛!

子爵府

會有個樽比你, 樽蓋內有枝棒棒, 將d 便便 畢起, 放入樽內, 有廁所水都唔怕

子爵府

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

我要接受"畢"出黎個下.......... 諗起己經

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章

引用:我呢.....+大鄉里第一次波地+check........

原帖由 oxford0158 於 14-01-21 發表
我呢..... 大鄉里第一次波地 check......... 佢要留 c 俾佢化驗...............

但問題..... 係......... ...

夠食夠用已經超級好不容易, 知足常樂,苦中作樂!加油!

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由+oxford0158+於+14-01-21+發表

原帖由 YANFAMILY 於 14-01-21 發表
正式攪糞%

夠食夠用已經超級好不容易, 知足常樂,苦中作樂!加油!

首頁

尾頁

跳至