烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

子爵府

熱血勳章 大廚勳章

呢部我係尖沙咀嘅 。。i square 嘅PAN記show room 見過真機,好似做咗代理,個款好靚架,不過我覺得對我嚟講好細部,因為去睇P記的洗衣機時見到,仲有呢個牌子嘅coffee 機,全部都好型㗎

子爵府

熱血勳章 大廚勳章

1mocha 發表於 14-5-18 21:17
係超市買的pizza 可成個放入去嗎?
好似得,印象中,pan記show room 度,印象中有放咗pizza stone 係度做擺設,你可以打去問下先出去望吖

子爵府

熱血勳章 大廚勳章

1mocha 發表於 14-5-18 21:41
請問係香港賣幾錢?
我找到條LINK,跟埋pizza stone, 都幾正

~~~
智慧型焗爐BOV800
Breville智慧型焗爐採用嶄新Element IQ技術,能自動調節5支石英發熱管的熱力,可控制烘烤溫度及時間,使食物表面鬆脆內裏鬆軟,達至最理想口感。智慧型焗爐備有LCD顯示屏,可清楚顯示9種預設烘烤模式、溫度、時間、解凍、對流等狀態。而9種預設的烘烤模式包括:GRILL (燒) 、 TOAST (烤麵包) 、 CRUMPET (烤鬆餅) 、 BAKE (烘焙) 、 ROAST(烤烘) 、PIZZA(烤披薩) 、 COOKIES (烤曲奇) 、 REHEAT(翻熱) 及WARM (保溫) 。各款智慧功能選擇,讓您輕鬆泡製各款不同美食。

Breville智慧型焗爐擁有22公升大容量及2,400W強大輸出,配備33cm (13吋)特大防黏底底盤,可處理適合家庭食用份量的披薩,其防黏內壁及三層食物擺放位置,更可根據食物的大小和烘烤的模式,選擇烘烤時擺放的位置。智慧型焗爐機身設有溫度單位轉換,可選擇華氏F˚/ 攝氏C˚,方便按照食譜調較;特設的解凍按鈕,方便省時。而機身的耐用不鏽鋼及連接機頂的暖碟盤,可將烘烤完的食物擺放於暖碟盤上保溫,您便可放心繼續準備另一道美食。
附件:30 cm搪瓷燒盤、30 cm搪瓷烤盤、33 cm防黏底披薩盤、承托架

http://www.3c4u.net/article/articleDetail/3448

子爵府

熱血勳章 大廚勳章

請問係香港賣幾錢?
幾錢就唔記得啦

子爵府

熱血勳章 大廚勳章

請問係香港賣幾錢?
啱啱見到條LINK最後個表有價錢,3180, 不過唔知係未UPDATE價嚟喎

首頁

尾頁

跳至