自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

..

hedhed  投訴個店員!  發表於 14-1-27 22:39

瑪瑙宮

引用:今日係7仔買完野返轉頭問佢擰印花紙,咁啱

原帖由 mrsjimmy 於 14-01-27 發表
今日係7仔買完野返轉頭問佢擰印花紙,咁啱有男人買完野唔要幾個印花,我咪膽粗粗問佢唔要可唔可以俾我,佢 ...
咁㗎,比唔比係客人決定啊

大宅

回覆:有冇試過問陌生人擰印花?

下……個客人應承左,收銀無得收返架啵!咁衰架佢!

Jolin_Yuen    發表於 14-1-27 18:42

男爵府

我唔儲印花,所以通常俾附近d人

珍珠宮

我冇儲, 只有人問我拿~ 我會比既~~

Vin仔媽  me2  發表於 14-1-27 18:21
BBJOJO  Me too  發表於 14-1-27 18:07

子爵府

7仔果d人真係自己收埋架,之前買野d人唔要我睇住佢收埋架,肯定唔係再派返出去

大宅

我見過有人下地下執印花,我覺得好似無尊嚴

其實儲印花嘥氣嘅,買好多嘢先至送返小小嘢,其實好多水貨客,佢地一車車咁買嘢,佢地會賣印花出嚟,超市promote一出,就可以俾到你,印花要幾多有幾多,成梱俾你都得

鐘意買印花又得,買禮品又得

伯爵府

我屋企附近間惠LONG,有個女人長期O係超市門口,人人出黎都問人有冇印花

男爵府

kenny1927 發表於 14-1-27 15:33
我見過有人下地下執印花,我覺得好似無尊嚴

其實儲印花嘥氣嘅,買好多嘢先至送返小小嘢,其實好多水貨客, ...

del

子爵府

2024年龍年勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 畀面勳章 BK Milk勳章

係惠康試過比個阿嬸搶我印花就有
佢企係收銀尾個到,我揸住8個印花經過佢身邊佢一手扯左我d印花去,話你唔要架河

珍珠宮

BK Milk勳章 畀面勳章

今日係7仔買完野返轉頭問佢擰印花紙,咁啱有男人買完野唔要幾個印花,我咪膽粗粗問佢唔要可唔可以俾我,佢 ...
有呀。惠康門口有幾位婆婆成日問人攞印花。

公爵府

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章

呢個收銀真係惡,
係男人怕潑婦唔敢話佢啫!

我之前唔儲印花,
會畀前或後嘅人,
尤其C9,
見佢地好開心多謝我,
我都一樣好開心!
花花真美好!

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

我會叫個收銀拿反出來,否則投訴佢,印花係比客,客人點處理關佢咩事,佢有咩權收返?

公爵府

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章

唔好覺得瘀,
我係你都會問...
花花真美好!

禁止訪問

回覆:有冇試過問陌生人擰印花?

男爵府

414928 發表於 14-1-27 15:42
我會叫個收銀拿反出來,否則投訴佢,印花係比客,客人點處理關佢咩事,佢有咩權收返? ...

del

男爵府

..

子爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

引用:我屋企附近間惠LONG,有個女人長期O係超市

原帖由 annaanna 於 14-01-27 發表
我屋企附近間惠LONG,有個女人長期O係超市門口,人人出黎都問人有冇印花 ...
Tko?

伯爵府

未試過問人拎,但試過有人主動比我

mrsjimmy  咁好彩   發表於 14-1-27 15:53

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

首頁

尾頁

跳至