跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

多謝你地先

有覺得好的醫生, 唔該都pass d 資料俾我丫 邊度都可以, 我地仲剛岩賣左屋, 唔知搬去邊好添啊(仲有唔夠一個月交吉, 我地仲未搵到地方

huh? Takumi離開媽咪一個月?
真係識講笑
THE CORDS ARE NEVER REALLY CUT.

男爵府

多謝!!
未知預產期, 仲未睇醫生呀! (自己驗左咋)

我係開刀架, 疤痕好隱蔽喇, 不過d肥紋就樣衰d:;pppp:
原文章由 ying2 於 08-5-13 23:16 發表

恭喜恭喜! 預產期幾時?

喂,呢度有冇人係開刀生架?
THE CORDS ARE NEVER REALLY CUT.

男爵府

Harubi, could you pass me your gyn's ino please? i'm moving to sham cheng, tseun wan would be relatively close now.

男爵府

hi, long time no see. miss you guys a lot!!
guess what, we're having another girl! i'm so excited!!

i'd love another leftie at home, but i think saffy's right-handed.

ttyl, all

男爵府

好番哂未呢

快d好番
原文章由 Harubi 於 08-7-21 18:27 發表
講起游水就火滾 ...

我老公尋日朝早唔理我話唔俾,捉左肥仔落去泳池游水...返黎之後就賴野啦.

尋晚訓覺到半夜手腳都慶晒,幫佢沖暖水涼降溫,媽咪話幫佢沖左幾次,宜家仲有d慶...激死我啦!

肥仔好地地俾佢 ...

男爵府

hello,好耐無見啦!

Saffy去咗一次圖書館就中招,輪狀瀉到七彩... 不過唔計病咗又真係好開心嘅
去完記得洗手洗面

我諗我地就係心急一睇完書同小朋友玩完就落樓食野所以中招喇

男爵府

係呀自從個女病過我都成日袋住酒精gel洗手

Applecarey,阿女好錫阿妹,暫時都仲好乖,希望一路都keep住唔會呷醋啦
不過就無好似蘋果仔咁揭起件衫餵阿妹
原帖由 ying2 於 09-2-10 20:56 發表

吓,好驚喎! d書係唔乾淨架,我都知有菌,之後離開我有幫佢洗手. 亞女今日冇乜唔妥mouth: . 我會小心d,可能要自備一支alcohol消毒gel先得!

男爵府

好耐無見,喂喂大家好嗎?

我有樣嘢好困擾:我個女好細粒!阿妹1歲半同佢一樣重!就快重過佢。
舊年8月n班開學對鞋仲啱著,唔駛買...

你哋係咪全部都要呢?

真係好想佢大隻D...

BTW, 佢,仲食緊

首頁

尾頁

跳至