跳至

首頁

尾頁

大宅

大家平有無播d vcd/dvd 比bb睇呢?會係邊度買 or 有無得
download?

大宅

畀面勳章

原文章由 carmenmama 於 07-7-5 00:46 發表
大家平有無播d vcd/dvd 比bb睇呢?會係邊度買 or 有無得
download?

我買左果套 "Mother Goose", 佢有1 set 圖書,
1 set cd 同 1 set vcd, 依家駿駿成日都聽/睇,
especially, 餵糊仔時必睇,佢會坐得定d,食得快d

民房

hello!

有一張vcd是免費的, 只有四隻歌仔,隻歌內容只是 hello!hello!...............................重有d人在跳舞的, 我仔仔最鍾意聽 ""hello!'''隻歌仔!!!!!!!!!!!!

大宅

原文章由 motakmo 於 07-7-5 02:24 發表

我買左果套 "Mother Goose", 佢有1 set 圖書,
1 set cd 同 1 set vcd, 依家駿駿成日都聽/睇,
especially, 餵糊仔時必睇,佢會坐得定d,食得快d

oh! a v. gd idea!

別墅

我有 set Disney, 每日播 Play along 1,2,3.
囡囡都好鍾意睇, 連瞓覺都要聽

大宅

Mother Goose係邊度有得買呀?thx

大宅

畀面勳章

原文章由 carmenmama 於 07-7-5 11:15 發表
Mother Goose係邊度有得買呀?thx

我都有 mother goose. 謢協有得買. 我之前就係baby kingdom見到有推廣時買, 平d架.
禁止在戶名,頭像相片,自定義頭銜,個人簽名,使用帶有 商業/個人/團體 廣告或宣傳推介成份之字句/圖片/超連結

大宅

BB女完全無興趣睇VCD or 電視、
睇不到1分鐘便擰歪面、
她比較鐘意同人玩多。

複式洋房

我個囡囡係超級電視精,成日都要人開電視比佢睇,一睇電視仲唔啋人添,你特登"庶"住個電視,佢會側晒頭去睇又或者鬧走你呀(好惡架):lol:

大宅

我個囡都中意嫁 :mrgreen:

原文章由 PeggyNgan 於 07-7-5 23:34 發表
我個囡囡係超級電視精,成日都要人開電視比佢睇,一睇電視仲唔啋人添,你特登"庶"住個電視,佢會側晒頭去睇又或者鬧走你呀(好惡架):lol:

別墅

My son is also a TV-mania. He likes those singing VCD, he likes Noddy more than Disney, maybe it is more appropriate to his age.

首頁

尾頁

跳至