親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

男爵府

Jason 送到你手上的 !

他咩票都有得賣,而且還建議你哪些值得去,哪些不值得去。

因 singapore 樣樣門票都好貴 。

伯爵府

mikema820 發表於 14-2-10 16:13
Jason 送到你手上的 !

他咩票都有得賣,而且還建議你哪些值得去,哪些不值得去。
咁請問你 SENTOSA 4D ADVENTURELAND 知唔知值唔值得去?
是否可玩一日 ? 同行有5歲小朋友, 她可玩到嗎?

禁止訪問

大宅

回覆:急問: 買ticket Jason定天宇抵

點聯絡天宇 and Jason? 佢地係新加坡travel agent?

別墅

引用:點聯絡天宇+and+Jason?+佢地係新加坡travel

原帖由 SuperMimi 於 14-02-11 發表
點聯絡天宇 and Jason? 佢地係新加坡travel agent?
I wanna know too.

大宅

小幸子 發表於 14-2-10 14:47
如題, 買singapore景點門票jason定天宇抵? 有咩買票攻略可提供

新年去完, 兩間都有幫襯.
天宇景點門票選擇多啲, 價錢平少少 (只係s$1-2出入). 但必須去佢牛車水鋪頭買.
Jason方便好多, 又可以whatsapp聯絡, 行程中有咩更改通知佢都方便. 原本我地約左喺Sentosa Festive hotel交收門票, 後來因時間問題, 改左去Chinatown MRT交收, 彈性啲囉.

今次基本上我book車同買門票都係經Jason, 佢好交帶, 值得推介. 我只係同天宇買左4D Adventure Land門票, 因為Jason無.
去完覺得完全唔值得去呢個景點, 套票包4個4D遊戲, 我完全感覺唔到有4D效果囉, 好差, 真係唔好去, side時間.

SPJB Family - Sammy/Penny/Jason/Boris
梓滔(Boris) - 2006年9月25日出世 - 6.6 磅
卓熙(Jason) - 2001年1月18日出世 - 5.5 磅
http://hk.myblog.yahoo.com

大宅

SuperMimi 發表於 14-2-11 23:45

Jason 用 whatsapp聯絡佢 +65 94505220
天宇用 email聯絡 - [email protected]

佢地係Singapore travel agent

SPJB Family - Sammy/Penny/Jason/Boris
梓滔(Boris) - 2006年9月25日出世 - 6.6 磅
卓熙(Jason) - 2001年1月18日出世 - 5.5 磅
http://hk.myblog.yahoo.com

男爵府

有無人有jason個price list呀? 之前係度見過, 但搵唔返

thanks thanks!

Birth   7 Mar
出世  3.04 kg        1個月 4.5 kg
2個月 5.93 kg        3個月 6.73 kg
4個月 7.4 kg          5個月 8.1 kg
6個月 8.57kg

男爵府

8月先去,要現在book定Jason ? 他係咪好快full, 我怕咁早會唔記得左我的booking

禁止訪問

引用:有無人有jason個price+list呀?++之前係度見

男爵府

回覆 小幸子 的帖子

Thanks 小幸子

Birth   7 Mar
出世  3.04 kg        1個月 4.5 kg
2個月 5.93 kg        3個月 6.73 kg
4個月 7.4 kg          5個月 8.1 kg
6個月 8.57kg

大宅

如果天宇可以送票就好啦。專登去牛車水蝕車錢同時間。

禁止訪問

引用:如果天宇可以送票就好啦。專登去牛車水蝕車

首頁

尾頁

跳至