跳至

首頁

尾頁

別墅

我個囡囡成日玩擦腳, 雙腳係咁擦張床, 尤其是佢興奮時, 就仲擦得勁. 之前已試過擦到2隻腳指尾起水泡, 但這幾天仲誇張, 擦到起水泡後仲要擦, 終於擦到甩皮同損.

我都唔知點好, 現在只好長時間同佢著襪, 但由於醫生話佢現在是發育到了explore雙腳的時間, 我又怕成日同佢著襪會影响佢發展, 但唔著佢又擦到自己損哂, 我都唔知點算好 :-(

有無媽咪有類似經驗可以分享下 :-(

別墅

原文章由 GUB 於 07-7-11 14:36 發表
我個囡囡成日玩擦腳, 雙腳係咁擦張床, 尤其是佢興奮時, 就仲擦得勁. 之前已試過擦到2隻腳指尾起水泡, 但這幾天仲誇張, 擦到起水泡後仲要擦, 終於擦到甩皮同損.

我都唔知點好, 現在只好長時間同佢著襪, 但由 ...

我個B都鐘意玩擦腳但玩一陣就食手指, 你試下有時見到就撥開他2隻脚仔, 用其他玩具引開他的注意, 又或者他可能"恆"

大宅

原文章由 Hun_ma 於 7-11-07 22:41 發表

我個B都鐘意玩擦腳但玩一陣就食手指, 你試下有時見到就撥開他2隻脚仔 ...

我呀 B 都係

別墅

原文章由 Hun_ma 於 07-7-11 22:41 發表

我個B都鐘意玩擦腳但玩一陣就食手指, 你試下有時見到就撥開他2隻脚仔, 用其他玩具引開他的注意, 又或者他可能"恆"

謝謝你 hun_ma!

我會留意下佢是不是"痕"啦.

你BB件衫我囡囡都有呀, 本來想買白色, 不過無size, 所以買了橙色

別墅

原文章由 GUB 於 07-7-11 22:56 發表

謝謝你 hun_ma!

我會留意下佢是不是"痕"啦.

你BB件衫我囡囡都有呀, 本來想買白色, 不過無size, 所以買了橙色

唔用客氣
haha..件黃色衫係朋友送嘅, 他穿上後好多人話他似女仔

子爵府

Poo得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

我個B 都有咁做...佢地好似唔知痛咁....一係就大大力放隻腳係D 木度.....心都痛呀~

首頁

尾頁

跳至