母乳餵哺

跳至

首頁

尾頁

男爵府

全埋身餵到仔仔9個半月,因我病左幾次又高燒又黎返m 種種原因,仲有個大女要照顧,唔想辛苦追奶就冇餵啦。。。仔仔快14m,近日沖涼發覺右邊胸有異樣,自我檢查又摸唔到,擔心係硬塊/腫瘤。。。

早兩晚同老公愛愛,佢一錫我nipple已feel到勁唔妥,即刻叫停,去廁所睇睇右邊nipple 下面乳暈位有粒好似大酒米既白色野,再大力唧,爆!唧左D奶白色有D膿喺入面,原來冇餵咁耐佢一直塞左咁耐!清哂D白色野,再用以前用手唧奶方法,有奶出,好驚訝! !!再諗返起早兩日我無故發燒,可能關塞左事,而自我檢查摸唔到,因為我摸嗰胸週邊,冇摸nipple 後面乳暈位。

珍珠宮

hashtag影視迷勳章

我識有人一年都有D奶出.

大宅

引用:全埋身餵到仔仔9個半月,因我病左幾次又高

原帖由 bb0930 於 14-02-19 發表
全埋身餵到仔仔9個半月,因我病左幾次又高燒又黎返m 種種原因,仲有個大女要照顧,唔想辛苦追奶就冇餵啦。 ...
塞咗應該好痛喎

男爵府

引用:Quote:原帖由+bb0930+於+14-02-19+發表全埋

原帖由 bibi0121 於 14-02-19 發表
塞咗應該好痛喎
又唔係好痛,摸到粒野都大粒

男爵府

引用:我識有人一年都有D奶出.+

原帖由 chelsea_meow 於 14-02-19 發表
我識有人一年都有D奶出.
成奶冇餵都仲有咁勁

珍珠宮

hashtag影視迷勳章

回覆:冇餵近5個月,仲有奶,驚

Of cos not a lot of milk la, but still has wor

伯爵府

BK Milk勳章

我識個媽媽會o既朋友, 佢話無餵半年(淨係newborn時餵o左個幾月), 有次去按摩俾人推到有奶出.....

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊