嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

回覆 OswaldKirsty 的帖子

我冇用集運呀,所以唔係咁清楚集運點收運費,我c6 屋企人係美國,所以會送返去佢地美國屋企先,每張單買夠免運費金額的話,送美國地址是免費的,就算佢分幾多次送都好,而且我通常每季買,又分好幾次先買齊,儲埋一季衫仔先一次過送返泥hk ga.

禁止訪問

民房

Carter's 質料真係唔差...仲好平,,佢係香港有時有開倉嫁, 我未上過佢的online shop 睇!!但我諗D 款一定冇online shop 咁多既

大宅

引用:我每次都叫FB代購幫手訂+唔係買好多最多幾

原帖由 yingsiumi 於 14-02-25 發表
我每次都叫FB代購幫手訂 唔係買好多最多幾件, 自己係美國網買要買滿一定價錢才可FREE SHIPPING. 有時我同其 ...
那間代購公司? 可pm我嗎?thx. 有沒有ralph lauren baby㗎?

男爵府

回覆:US Bb衫 online shop分享

Gymboree 同The Children \'s place 今日3rd March ( US time) free shipping!! 仲有extra 30% off !

伯爵府

虎到金來勳章

引用:carters,+oshkosh,+old+navy,gap,little+me

原帖由 chinchin_mama 於 14-02-23 發表
carters, oshkosh, old navy,gap,little me,gymboree 都有訂開, 款靚,質料好,價錢平,通常每一季咁訂, 訂好 ...
Hi,請問baby jardon係咩網訂,thanks~

大宅

回覆:littlesiupui 的帖子

咁比hkd定usd?

男爵府

引用:Quote:原帖由+chinchin_mama+於+14-02-23+

原帖由 longsky 於 14-03-23 發表
Hi,請問baby jardon係咩網訂,thanks~
I wanna know too

複式洋房

回覆:longsky 的帖子

hi,

baby jardon係我上次返美國帶返來hk呀, 網購我通常訂gap, oldnavy, carter's o個d 呀。

別墅

Gymboree, children place, crazy 8,carters 都係成曰買。仲有gap,平過香港買好多.通常一次過買幾件,反正用代購, x8 加standard 手續費,通常group埋幾間一次過落〇rder.
Baby jordan 我向amonzon 買,我老公話終於可以同個女父女裝

大宅

回覆:lala407 的帖子

依家做折啵

男爵府

引用:依家做折啵+ +

原帖由 sukisk 於 14-04-05 發表
依家做折啵
我係polo 成日見到依版,但係見唔到D衫款,請問點click去睇呢?

伯爵府

虎到金來勳章

引用:依家做折啵

原帖由 sukisk 於 14-04-05 發表
依家做折啵
買左$2000
等收貨.

禁止訪問

超級版主

超級版主

如欲索取資料,請直接PM有關會員(不是本人),謝謝合作
請勿在版面留下pls pm/email相關字句,否則本文可被關閉

複式洋房

回覆 longsky 的帖子

wow... Need to share with us.

複式洋房

回覆 yuki0120 的帖子

Can you pm your [size=15.454545021057129px]集運 info??

大宅

最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回

引用:Quote:原帖由+sukisk+於+14-04-05+發表依家

原帖由 cca929 於 14-04-07 發表
我係polo 成日見到依版,但係見唔到D衫款,請問點click去睇呢?
你用番電腦上,delete左.hk 直接去美國個網站先得

禁止訪問

男爵府

i want 集運info too

首頁

尾頁

跳至