自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

回覆:星星迷今晚直播有中文字幕

我都睇緊 ... 不過無字幕

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

引用:有呀,下面一路出緊字幕呀。。。

原帖由 Wincy0729 於 14-02-26 發表
有呀,下面一路出緊字幕呀。。。
Pls pm link,thx

purple_2007  我都想要有字幕既link 呀。。thx  發表於 14-2-26 21:10
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

大宅

引用:Quote:purple_2007+發表於+14-2-26+21:08+

原帖由 kenix_kwok 於 14-02-26 發表
可以比LINK我嗎
www.yzgwy.com..揀sbs hd

大宅

只有廣告

珍珠宮

冇字幕都殺呀

男爵府

+3金熱血 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:Wincy0729 的帖子

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

無字幕

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

引用:有呀,下面一路出緊字幕呀。。。

有呀,下面一路出緊字幕呀。。。
我只字幕,不過一路做緊廣告

有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

引用:只有廣告

原帖由 Muimuipig 於 14-02-26 發表
只有廣告
Me 2,放棄了,因已經miss 了15mins

有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

伯爵府

好想睇

公爵府

引用:+

要用電腦嗎?用ipad開唔到,冇權限

親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

象牙宮

有字幕係下面呀!

男爵府

+3金熱血 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:alicialee1210 的帖子

下面果行係字幕呀。。。

大宅

我都係用電腦睇緊

子爵府

畀面勳章

我已放棄了,字幕快過畫面

大宅

睇住先,聽日再睇多次

別墅

噢 可以文字大約直播劇情嗎? pls

大宅

唔知咁樣可唔可以幫星星增高收視率呢

水晶宮

開心吸收勳章 BK Milk勳章

lag 到喊

男爵府

d字幕係咪簡體?我平時睇千尋app都係簡體,但我想睇繁體多d

首頁

尾頁

跳至