在職全職

跳至

首頁

尾頁

公爵府

熱血勳章 畀面勳章

請問有冇媽媽請過,可唔可以講下有邊位特別差或者好??
因為我b而家快7個月,原本湊開嘅EE勁唔掂(唔係社區保母,係朋友介紹),所以而家要搵社區保母幫手湊,約左社工聽日見面,希望各位媽媽俾d貼士,我唔想再撞板,感謝各位

複式洋房

回覆:aprilbaby04 的帖子

請問你是哪裏找的?我都想找,要咩
要求

大宅

回覆:大圍區社區保母

我想問下,除左我地比嘅18-20之外,有冇人知政府會哥補貼幾多比ee?

瑪瑙宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章

引用:我想問下,除左我地比嘅18-20之外,有冇人

原帖由 applehau 於 14-10-04 發表
我想問下,除左我地比嘅18-20之外,有冇人知政府會哥補貼幾多比ee?
正苦只会资负每小时$2,同午餐$8一10元

伯爵府

引用:我想問下,除左我地比嘅18-20之外,有冇人

原帖由 applehau 於 14-10-04 發表
2元,補貼

大宅

回覆:大圍區社區保母

係咩?但我上網睇話補貼有$18,200個鐘後$9,粥仔$5一餐嘅!?

瑪瑙宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章

引用:係咩?但我上網睇話補貼有$18,200個鐘後$9

原帖由 applehau 於 14-10-07 發表
係咩?但我上網睇話補貼有$18,200個鐘後$9,粥仔$5一餐嘅!?
系边度见到?因为我做过社母,我果边糸$2,即ee有每小时$22,妈妈会出$2o,中心出$2,滿4小时有午餐,中心会出$1o,或妈妈自己拎埋仍,粥仔來,叫ee邦手比bb吃!

伯爵府

BK Milk勳章

applehau 發表於 14-10-4 08:31
係冇呀!只係津貼$10貢大把for一餐膳食,所以好多ee唔願提供,要媽媽自備!

伯爵府

BK Milk勳章

applehau 發表於 14-10-7 09:47
比條link我睇下,唔通我比人搵左笨?

伯爵府

BK Milk勳章

emily22 發表於 14-10-7 11:09
系边度见到?因为我做过社母,我果边糸$2,即ee有每小时$22,妈妈会出$2o,中心出$2,滿4小时有午餐,中心 ...
如果真係有,要問下姑娘喇

首頁

尾頁

跳至