親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

想問問大家, 如果我想係華欣住宿既地方, 舉行簡單既婚禮
係咪要上網問下該酒店有無呢項設備呢??

定係有人參加過, 可否俾些意見??

因為我seach 過, 都無人講過類似既... 謝謝

男爵府

睛靈勳章

回覆 eateatkit 的帖子

最直接email問酒店, 近日我上網check緊, 見某d 酒店介紹照片都好似有wedding. 昨晚我問左2間華欣酒店問題, 佢地今早都覆左我, 之後再問, 都好快覆. 不過我不是問關於結婚問題.

男爵府

睛靈勳章

回覆 WinkyLee 的帖子

fyi
http://www.putahracsa.com/hua_hin_hotel_facilities.html

大宅

你好呀~ 呢間你覺得值得推介?
因為太多選擇~ 好似d 相間間都好靚

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

eateatkit 發表於 14-3-19 09:57

你好呀~ 呢間你覺得值得推介?
http://www.centarahotelsresorts.com/centaragrand/chbr/wedding.asp#mcon

我推介centara grand, 上年暑假住唔多人環境又靚, 我頭像相就係呢間酒店~

明天會更好~~

珍珠宮

回覆:有關華欣酒店

明天會更好~~

珍珠宮

明天會更好~~

大宅

回覆 LongRyan 的帖子

請問呢間酒店近唔近去果d 景點同埋夜市?
因為我諗住半日係酒店到影相, 同埋全日出去某d景點到影相

珍珠宮

eateatkit 發表於 14-3-19 11:59

請問呢間酒店近唔近去果d 景點同埋夜市?
睇下你去邊, cicada market / night market坐爽條, 好近. 如果去sheep farm果d, 基本是旦一間酒店都比較遠.

明天會更好~~

大宅

謝謝你既資料~
我仲好努力咁搵緊!

男爵府

睛靈勳章

其實我都唔太清楚,唯有慢慢看看比較下。

別墅

住過Devasom resort ,法式style\' ,靚!

首頁

尾頁

跳至