親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

暑假去大阪, 會自駕去白濱2日1夜, 在japanican book 左三樂莊1晚, 2大2小(6yrs & 9yrs), 要6千幾港紙1晚, 我覺得好貴, 我見天山閣都好似ok, 但價錢就平成2000蚊, 各位JM, 你係我你會揀邊間, 天山閣附近有無沙灘可以玩煙花? 唔好意思, 因第一次去白濱, 所以多D問題!

男爵府

呢d就係睇你比唔比多2000
我相信比多2000 服務等會好d既
煙花就去到酒店再問都得

大宅

畀面勳章

我一定揀近沙灘既酒店: 白良莊,武藏,三樂莊,白浜館,柳屋...

男爵府

引用:我一定揀近沙灘既酒店:+白良莊,武藏,三樂

原帖由 microsoftms 於 14-03-16 發表
我一定揀近沙灘既酒店: 白良莊,武藏,三樂莊,白浜館,柳屋...
好彩,我都訂左武藏和三樂莊2選1。

大宅

畀面勳章

kittyhkbb 發表於 14-3-16 21:50
好彩,我都訂左武藏和三樂莊2選1。

男爵府

引用:Quote:kittyhkbb+發表於+14-3-16+21:50+好

thx ar, 其實一心諗住三樂莊架啦,但點知俾我訂到武藏私人風呂附客室,所以唔知點選擇,因三樂莊我只訂了普通和式房,因私人風呂房太貴,我一家4口,現在2間差不多價錢,包早晚餐,你會點簡呀?可否俾些意見呀

大宅

引用:Quote:原帖由+microsoftms+於+14-03-16+發

原帖由 kittyhkbb 於 14-03-17 發表
thx ar, 其實一心諗住三樂莊架啦,但點知俾我訂到武藏私人風呂附客室,所以唔知點選擇,因三樂莊我只訂了普 ...
我見武藏個website又無寫有私人風呂附客室,但是係其他agent website見有寫半露天私人風呂附和室,其實係唔係真是係房度有私人風呂?我見到好平又幾靚。

男爵府

我聖誕住三樂莊私人風呂,確實幾好,但大堂個d好舊,唔靚,係9樓私人風呂正,就算樓下溫泉都係好細,無露天溫泉,不過行過對面沙灘就真係好近

男爵府

引用:Quote:原帖由+kittyhkbb+於+14-03-17+發表t

原帖由 DadaF 於 14-03-17 發表
我見武藏個website又無寫有私人風呂附客室,但是係其他agent website見有寫半露天私人風呂附和室,其實係唔 ...
要係日文website先見呀,全酒店得2間呢種房咋
http://www.yado-musashi.co.jp/rooms_japanese/index.php#topicpath

禁止訪問

大宅

引用:Quote:原帖由+DadaF+於+14-03-17+發表我見

原帖由 kittyhkbb 於 14-03-17 發表
要係日文website先見呀,全酒店得2間呢種房咋
http://www.yado-musashi.co.jp/rooms_japanese/index.php#to ...
Thanks!但是佢網頁寫明個私人風呂啲水唔係溫泉。

男爵府

DadaF 發表於 14-3-17 13:23
Thanks!但是佢網頁寫明個私人風呂啲水唔係溫泉。
oh唔該晒, 豬左tim~~~~

大宅

引用:我聖誕住三樂莊私人風呂,確實幾好,但大堂

原帖由 littlecarcar 於 14-03-17 發表
我聖誕住三樂莊私人風呂,確實幾好,但大堂個d好舊,唔靚,係9樓私人風呂正,就算樓下溫泉都係好細,無露天 ...
我想問下,三樂莊9樓同8樓有咩分別,我見價錢差好遠?

大宅

回覆:microsoftms 的帖子

想問下如住武藏,唔想在酒店食飯,出面有無嘢食
Thanks!

男爵府

Jaymon 發表於 14-3-17 16:17
想問下如住武藏,唔想在酒店食飯,出面有無嘢食
Thanks!
但聽聞武藏自助晚餐正呵~~

子爵府

引用:我一定揀近沙灘既酒店:+白良莊,武藏,三樂

我book左白良莊,見佢評價唔錯,但唔知會唔會好舊……

首頁

尾頁

跳至