婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

引用:我係FTM,c6每日返工12hrs⋯我湊住仔仔又要

原帖由 mamacolly 於 14-03-21 發表
我係FTM,c6每日返工12hrs⋯我湊住仔仔又要做曬家頭細務,每日嘅時間表就係無間隙可停落黎做自己野!我自問 ...
又唔駛佢幫手駛咩理佢:pppp:

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由+montana+於+14-03-21+發表有D

至少目前為止個個都話我仔仔湊得好乖又健康,就係佢永遠覺得如果係佢湊一定更好⋯有次俾佢喂飯,佢好得戚咁 ...
以前我99都係咁講我架,你咪叫佢放長雙眼睇囉,我99份人小心眼到死,唔抵得我個仔親外婆,踩我個仔去抬高親佢既孫,我個仔出去佢D妹都話我個仔品性好。

子爵府

引用:99對+FTM+呢個+TERM+只會得一個解釋,+就係+

原帖由 moonychan 於 14-03-21 發表
99對 FTM 呢個 TERM 只會得一個解釋, 就係 "洗佢個仔 D 錢既全職媽媽"
係,仲要係覺得你拿晒佢仔的錢,搞到佢仔没得孝敬佢。

大宅

引用:你唔好理6299講甚麼,我的6299都是這樣,無

原帖由 tsuilan 於 14-03-21 發表
你唔好理6299講甚麼,我的6299都是這樣,無時間去她們屋企,又過來鬧我們不孝,我現在都唔理她們,她們以為 ...
我62係好好噶,凡事都爲人着想先,記得有次c6見份工係會經常去東莞,62就叫c6同我商量下睇我介唔介意,始終係多誘惑嘅地方~我諗6299分開就係性格不合

珊瑚宮

回覆:我99話我地似一堆爛泥!

當笑話,採佢都儍

大宅

引用:Quote:mamacolly+發表於+14-3-21+14:58+我

原帖由 LiC9_Joey 於 14-03-21 發表
對住呢D面皮厚過石屎o既人, 係需要坦白d, 直接d架~ 如果佢唔認, 你咪當住佢面打個電話俾阿E, 話不如問清楚, ...
阿姨好怕佢,如果對質阿姨會唔出聲,跟住99就會上位反鬧阿姨唔好搞咁多事~有時阿姨都好慘,雖然個腦呆呆地講野又不經大腦口不擇言,但成日俾99利用都好慘,做曬黑臉,利用黎話我,利用佢嘅錢自己買樓又唔還,阿姨叫還錢99居然話,還俾佢做咩吖,陣間俾人呃曬 咪佢咁就唔叫呃?!

大宅

引用:Quote:原帖由+mamacolly+於+14-03-21+發表

原帖由 montana 於 14-03-21 發表
以前我99都係咁講我架,你咪叫佢放長雙眼睇囉,我99份人小心眼到死,唔抵得我個仔親外婆,踩我個仔去抬高親 ...
係囖,我放長雙眼睇大戲,佢咁嘅人就算叔仔老婆有幾好,一唔跟足指示做就開始做野,無人想同佢住,佢好想同細叔住,但細叔女友好怕佢堅決唔會同住,到時唔好痴翻黎我地度

子爵府

引用:Quote:原帖由+tsuilan+於+14-03-21+發表你

我62係好好噶,凡事都爲人着想先,記得有次c6見份工係會經常去東莞,62就叫c6同我商量下睇我介唔介意,始終 ...
如果同62住,好過同99住好多

大宅

引用:Quote:原帖由+mamacolly+於+14-03-21+發表

原帖由 tsuilan 於 14-03-21 發表
如果同62住,好過同99住好多
c6就揀咗近62嘅地方租,到時每晚煮飯一家食,佢唔好過黎我呢堆爛泥度

禁止訪問

男爵府

回覆:我99話我地似一堆爛泥!

唔好意思,我比較鍾意玩野,我肯定會喺99面前攬住c6大聲唱:願可做你 腳下那堆爛泥 能守護你 我未理身上那污穢……

大宅

引用:唔好意思,我比較鍾意玩野,我肯定會喺99面

原帖由 devil621 於 14-03-26 發表
唔好意思,我比較鍾意玩野,我肯定會喺99面前攬住c6大聲唱:願可做你 腳下那堆爛泥 能守護你 我未理身上 ...
哈哈哈哈

首頁

尾頁

跳至