自由報料

跳至

首頁
12345...8

尾頁

大宅

有無人最近續左約?佢岩岩開128...打返去就回110...
我見話之前有JM 的POST話再多幾次再SEND CUT FORM會平O的?

男爵府

回覆:PCCW家居電話續約

啱啱昨日簽約的,55元一個月,回贈4個月198,200礼卷等於55元一個月,仲送一件小電器,要咗無線電話。我係親身去電盈到歐方的,過了一星期就打電話給我這個優惠

wcpcelia  咁平???  發表於 14-3-23 10:45

複式洋房

回覆:cindycyh1023 的帖子

我噚日打電話去都係企硬 $110 個月, 叫佢send cut form, 今日即刻有人打俾我, 我做緊野叫佢6點係再打, 佢同我講6點佢收工喎, 跟住淨係問我係咪要cut form跟住就收咗線

請問你點同佢傾? 因為我有兩個家居電話都要續約

大宅

引用:啱啱昨日簽約的,55元一個月,回贈4個月198

原帖由 cindycyh1023 於 14-03-23 發表
啱啱昨日簽約的,55元一個月,回贈4個月198,200礼卷等於55元一個月,仲送一件小電器,要咗無線電話。我係 ...
點傾可以55蚊咁平仲有野送。。。
張約簽左一年定兩年?

大宅

cindycyh1023 發表於 14-3-23 00:52
啱啱昨日簽約的,55元一個月,回贈4個月198,200礼卷等於55元一個月,仲送一件小電器,要咗無線電話。我係 ...
咁平!我續約時都企得好硬, CUT FORM 都寄埋, 都要88喎

cherrywong2011  me too  發表於 14-3-23 23:28

男爵府

初初打電話同佢傾要埋來電待接和顯示要128一個月,吾要就110,我都費事同佢傾‘去咗纲纙灣歐方,留電話,一星期打泥,問因乜歐方,我話太貴,佢話比66元一個月给我,我問有冇平D月費,佢話比55元月費給我,要問經理,之後比這個月費给我,但她吾講有小電器送,要主動問,佢即刻送,爽快。基本無同佢講價,她主動给我,非常順利。根本都吾知他們對客的準則是怎樣訂的,今次算我好運囉

我愛小魔怪  歐方是什麼?  發表於 14-9-18 21:19

男爵府

我張約是18個月的

wcpcelia  thx  發表於 14-5-7 20:26
chunsamyuen    發表於 14-4-4 08:43
0411BB    發表於 14-3-23 11:02

子爵府

回覆:cindycyh1023 的帖子

請問你續咗幾耐呀?我都要同阿媽屋企續喇,好在上嚟睇睇先啫

大宅

引用:初初打電話同佢傾要埋來電待接和顯示要128

原帖由 cindycyh1023 於 14-03-23 發表
初初打電話同佢傾要埋來電待接和顯示要128一個月,吾要就110,我都費事同佢傾‘去咗纲纙灣歐方,留電話,一 ...
我見到 3有68蚊全包 但又唔想佢上黎又拉線。。好在上黎問一問。。。
你個case 真係好好彩啊

男爵府

回覆:0411BB 的帖子

3月21号(五)續約的,你試吓歐方,再同佢傾呀。祝好運

男爵府

引用:啱啱昨日簽約的,55元一個月,回贈4個月198

剛打去熱線,講左好耐先比平均$55/18個月,但唔送小電器,我都叫佢寄Cut Form比我。年年續約都海鮮價,真討厭。

男爵府

回覆 super_bb88 的帖子

係呀,煩死,終有日吾再做固網,就無哂煩腦

水晶宮

係呀,次次都要講到死下死下,但網上行講極都唔得,填埋cut form 都要$229
(300M)私人屋苑,有冇人可以平D 架?

子爵府

cindycyh1023 發表於 14-3-23 15:22
3月21号(五)續約的,你試吓歐方,再同佢傾呀。祝好運

pls pm the detail to me, thank, what is 去咗纲纙灣歐方

大宅

can u provide sales name.pls
老公,我愛你,我愛你,我愛老公; 我是老婆,我是老婆,我是你老婆。 [img align=left]http://www.hk-laufamily.com/_223.gif[/img]

大宅

引用:係呀,次次都要講到死下死下,但網上行講極

原帖由 HLDMaMa 於 14-03-23 發表
係呀,次次都要講到死下死下,但網上行講極都唔得,填埋cut form 都要$229
(300M)私人屋苑,有冇人可以平D ...
你試下HKBx(100M+BBT.V+電話+free 200分鐘IDD每月)私人屋苑$198.2年合約

水晶宮

唔該哂。

大宅

引用:Quote:原帖由+HLDMaMa+於+14-03-23+發表係

原帖由 aztv783 於 14-03-23 發表
你試下HKBx(100M+BBT.V+電話+free 200分鐘IDD每月)私人屋苑$198.2年合約
我岩岩續左上網
唉呀!

大宅

我都想知咩係歐方?

男爵府

引用:我都想知咩係歐方?

原帖由 黃女士 於 14-03-24 發表
我都想知咩係歐方?
我都唔明

首頁
12345...8