自由講場

跳至

首頁

尾頁

用戶要求終止服務

jojoplanet 發表於 14-3-24 15:40
我照過2次。。查實我又唔覺得係痛到咁得人驚,只係夾住時你要忍住度氣唔可以呼吸辛苦D。
大部份都千維瘤 ...

我都唔覺痛.

只要唔好同佢"鬥"力..將上半身輕輕" BANG" 向部機度(即是將身子些微傾前), 放鬆身體........

2 邊胸, 上下左右, 合共夾4 下....除第1 下夾(亦都係我第1 次夾), 有D 唔舒服外(感受上, 不是解感上)....

其實真係一D 都唔痛

水晶宮

2018復活節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:oxford0158 的帖子

為咗健康,點都要check清楚,病向淺中醫

子爵府

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

引用:我都係剛剛照超聲波照到有個可疑硬塊,醫生

原帖由 muffin_baby 於 14-03-24 發表
我都係剛剛照超聲波照到有個可疑硬塊,醫生suggest去專科抽針化驗,等緊睇專科果幾日我真係嚇到半死,又自 ...
係啦, 醫生摸到話我有粒硬塊時, 成個人驚到震哂呀

大宅

引用:Quote:原帖由+muffin_baby+於+14-03-24+發

原帖由 oxford0158 於 14-03-24 發表
係啦, 醫生摸到話我有粒硬塊時, 成個人驚到震哂呀
我都係!我出診所後仲好驚,係條街係咁上網search我係咩事,痴左線咁

你放心啦,check 左會安心好多!

男爵府

回覆:例行婦檢 check 到有硬塊.........

上星期剛做完,我覺得個種痛可以接受。

唔想亂諗野,快d去check買個安心

伯爵府

樓主,如果你有點肉地,應該唔太痛,可接受。如我這種,基本上是去夾乳頭,硬拉點肉出來夾住,是真有點痛的。不過,當然都支持樓主去照,求個心安啦!

侯爵府

引用:醫生叫我去照,+我死黨話又要拉又要扯又要夾

原帖由 oxford0158 於 14-03-24 發表
醫生叫我去照, 我死黨話又要拉又要扯又要夾個胸.................
仲講到呢好難忘記個過程咁話:t ...
照清楚就唔使甘樣胡思亂想啦

侯爵府

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章

唔好怕,
我地支持你

水晶宮

hashtag影視迷勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

快D照啦! 吾係好痛啫

子爵府

引用:Quote:原帖由+oxford0158+於+14-03-24+發表

原帖由 muffin_baby 於 14-03-24 發表
我都係!我出診所後仲好驚,係條街係咁上網search我係咩事,痴左線咁

你放心啦,check 左會安心 ...
我驚到個姑娘收錢時,我都唔識數的銀紙呀,個腦完全停滯咗, 樣衰到呢

禁止訪問

畀面勳章 BK Milk勳章

珍珠宮

wyeth冷知識勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我剛剛做完手術

禁止訪問

BK Milk勳章 畀面勳章

大宅

回覆 oxford0158 的帖子

其實夾時痛唔痛真系好因人而異,我陪我大姑拉去過,佢夾完出呢話有小小痛,無其她人講得甘恐怖。只要有定心理準備就好。

子爵府

引用:我剛剛做完手術

原帖由 小肥楊 於 14-03-24 發表
我剛剛做完手術
咁你無事呀 ma?

係咪一定要割ka?

小肥楊  割佐(今次係第2次返發)  發表於 14-3-25 12:08

伯爵府

BK Milk勳章

回覆:oxford0158 的帖子

照过2次,唔怕!

大宅

有咁多jm支持你,借個膽俾你,唔洗怕,快d去Check完就上尼報平安啦,加油!

oxford0158    發表於 14-3-24 22:53

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:上下,+左右夾住影,+難忘都無計,+頂硬上!

原帖由 cy101 於 14-03-24 發表
上下, 左右夾住影, 難忘都無計, 頂硬上!

Monogram 一照清楚哂,我之前係那打素社區服務照

子爵府

身體要緊,照咗先知究竟有冇事。
我之前都照過。係小小唔舒服但唔覺痛,希望你冇事。

大宅

照左先,我十幾年前做甲胸,一D都冇永世難忘;之後开刀拎粒野出,今朝做,第日朝出院!

首頁

尾頁

跳至