親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

我下個月會去大阪,想買P仔麵包機,邊度買扺啲,上網訂左送酒店,定係去公司買扺啲呢?

男爵府

big camera睇下價錢

shun2010  Thx  發表於 14-3-28 21:38

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

回覆:邊度買麵包機扺

依家香港都有得賣,點解要去抬又要用火牛?我買完都呻笨,早知在香港買(買左幾個月後有行貨)

男爵府

回覆:CrabPincers 的帖子

睇呢度啲jm話好好用,又多功能,你買左邊部咁後悔呀?其實我都有一部柏翠,但又心思思想買嚟試下。

複式洋房

依家P104同P105香港都唔算貴嘅,除非你想買最新嘅型號...

大宅

去日本亞馬遜/樂天訂,佢哋會直接寄去酒店

時光會逼你這副萬金之軀
競逐世上各樣乜乜之最
你若決定要做最尾一名絕對允許
人生這可怕的染缸有所有污垢要面對
人轉眼將會大個女

公爵府

引用:睇呢度啲jm話好好用,又多功能,你買左邊部

原帖由 shun2010 於 14-03-28 發表
睇呢度啲jm話好好用,又多功能,你買左邊部咁後悔呀?其實我都有一部柏翠,但又心思思想買嚟試下。

...
我不是後悔買p仔,係後悔經網上買水貨駁住舊火牛,如果等多幾個月:,香港都有行貨,駛乜買水貨,menu同機上邊全部日文字

建謝你去p記陳列實看下行貨幾多錢,先再決定是不是抬機返黎

男爵府

回覆:littlelily 的帖子

我成日睇呢度啲jm話日或台既105功能多啲,同有個軟包模式,所以咪覺得好似好啲,其實我都唔知港版係點。

男爵府

回覆:maggie_chung 的帖子

邊度會平啲,易唔易㗎?

男爵府

回覆:CrabPincers 的帖子

我想問下你部係咩model ,做出嚟既包第二日軟熟嗎?

男爵府

shun2010 發表於 14-3-28 21:55
邊度會平啲,易唔易㗎?
自己比較下啦好似上面網友咁講,拎番黎有d傻仔

公爵府

shun2010 發表於 14-3-28 22:05
我想問下你部係咩model ,做出嚟既包第二日軟熟嗎?
BMS104
我吾會覺得, 吾同MODEL 焗出黎既包會有幾大分別, 吾同牌子就話者

吾同MODEL, 可能係多左D FUNCTION, 而呢D FUNCTION 就看你有無需要

我買左都差不多成年, 依家有無再新MODEL 我吾知啦, 你做下SEARCH 啦

至於第二日還軟不軟熟, 我無整過方包, 我多數整有料包, 整一堆之後, 就放係雪櫃, 食果朝早, 拿張抹手紙濕小小飲得既水, 舖上包面, 拿入微波爐叮30SECONDS 左右, 已經好軟熟好好味(我用湯種法)

我用過KENDWXXX, 象X, 最好係P仔架啦, 你去香港陳列室看看啦, 我無記錯的話, 我買日版差不多3000元(經網購寄返黎), 香港買好似千幾, 你話分別大不大?

伯爵府

回覆:shun2010 的帖子

我反而在 Cuoco 訂了麵包(預伴粉),下星期三寄去酒店。

水晶宮

畀面勳章

引用:我反而在+Cuoco+訂了麵包(預伴粉),下星

原帖由 安安 於 14-03-29 發表
我反而在 Cuoco 訂了麵包(預伴粉),下星期三寄去酒店。
預伴粉幾錢?

男爵府

回覆:安安 的帖子

幾錢同有冇網址呀?

伯爵府

回覆:tanping 的帖子

你去 Cuoco 望下,平 city super 12-14蚊不等。

水晶宮

畀面勳章

引用:你去+Cuoco+望下,平+city+super+12-14蚊不

你去 Cuoco 望下,平 city super 12-14蚊不等。
我就咁打'cuoco ' google唔到,請問點search

伯爵府

回覆:tanping 的帖子

打錯字。 Cuoca 才對。對不起!

男爵府

陪月勳章 BK Milk勳章

見到呢個好平…不過唔知功能有咩唔同

http://sp.biccamera.com/biccamera/www.pocketbic.com/bicbic/app/i?CHANNEL_TYPE=842&ActionType=bi041100_01&SCREEN_ID=bi041100&JAN_CODE=4902704810694&SVID=11&I_SESSION_ID=&sess=&x%2Bxcookie=on

水晶宮

畀面勳章

引用:打錯字。+Cuoca+才對。對不起! +

打錯字。 Cuoca 才對。對不起!
oic

首頁

尾頁

跳至