跳至

首頁

尾頁

大宅

我個仔勁鍾意睇電視,有時飲緊奶睇到鍾意既野就bu開支奶睇,仔仔最鍾意睇股市行情既字幕,見到會笑到卡卡聲。激死!

大宅

我B都會啊~有時有人遮住拒,拒就會擰嚟擰去要人行開畀拒睇~~
上次響BB展攞左只NODDY Engish World嘅VCD翻嚟畀拒睇,拒就睇到咔咔聲,即使我同拒一齊睇拒都睇到津津有味,錦我就可以做自己野~~
原文章由 mooncyn 於 07-8-24 00:03 發表
我個仔勁鍾意睇電視,有時飲緊奶睇到鍾意既野就bu開支奶睇,仔仔最鍾意睇股市行情既字幕,見到會笑到卡卡聲。激死!
Welcome To My BB's Blog~My BiRtHdAy Is 27th,FeB.,07

禁止訪問

別墅

我個仔唔係嘜都睇架, 佢鐘意睇聖x士星矢, 劇集, 桌球, 唔鐘意睇Baby Einstein, Noddy, 廣告, 一d都唔好學 .

大宅

阿囡最鍾意睇足球, 總之我個c6係喥睇波, 阿囡就會唔郁定晒眼咁睇波, 真係吹漲:tongue: :tongue:

別墅

我小瑜又係勁鐘意睇足球

男爵府

我個仔鐘意見到廣告啲靚姐姐,睇到眼都唔"砍",又好鐘意聽到新聞果啲嘟嘟聲,聽到會即刻另過去,但係對教材dvd一啲興趣都冇!!! :-|
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視,頭像,頭銜,暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作.

大宅

Barry仔又係勁鍾意睇股市行情, 只係d 數量旭o姐, 都唔知佢有咩好睇

我朝早7點幾就比奶佢食,咁我開電視睇香港早晨,仔仔一見到個女主播周嘉儀就即刻笑o家啦, 仲會笑到奶咀都"luck"埋 愛上女主播呀~~haha

原文章由 mooncyn 於 07-8-24 00:03 發表

大宅

Keith就勁鍾意NOW TV 441 /442, 但只係Eng., 廣東話就冇興趣
一路睇一路笑出聲 所以c6話比多幾十蚊都係值得:tongue:
如果有人遮住佢, 佢會擰左擰右去睇:tongue:
生於2007年2月17日(3.93kg), 我是水瓶豬 :-D
Welcome to my blog
http://hk.myblog.yahoo.com/sorbpapa

大宅

我亞女勁鍾意睇電視, 噱都鐘意睇,連廣告都唔放過,有一次佢自己企係到玩緊,一聽到電視播國歌的廣告就即刻企到直一直,睇到眼定定,比佢笑死:lol

禁止訪問

大宅

我B都鍾意睇足球啊~有時HB凑住拒一齊睇,拒就眼定定一齊睇
原文章由 yatyat07 於 07-8-24 22:48 發表
阿囡最鍾意睇足球, 總之我個c6係喥睇波, 阿囡就會唔郁定晒眼咁睇波, 真係吹漲:tongue: :tongue:
Welcome To My BB's Blog~My BiRtHdAy Is 27th,FeB.,07

首頁

尾頁

跳至