自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

爭位互毆惡漢拖行女子

"網 上 流 傳 一 段 九 鐵 車 廂 內 男 女 互 毆 短 片 , 片 中 一 名 中 年
男 子 疑 因 「 爭 座 位 」 問 題 向一 名 女 孩 「 爆 粗 」 , 女 孩 兩 名 女 親 屬 不 值 其 所
為 而 與 男 子 展 開 罵 戰 , 繼 而 動 武 , 最終 需 警 員 到 場 調 停 。 警 方 發 言 人 證 實
, 曾 於 前 日 接 獲 有 關 舉 報 , 並 列 作 爭 執 個 案 處理 。 九 鐵 發 言 人 表 示 , 如 有
乘 客 於 車 廂 內 打 鬥 , 九 鐵 會 轉 交 警 方 處 理 。

該 段 短 片 長 約 四 分 鐘 , 由 讀 者 Simon 拍 攝 , 片 中 只 見 一
列 行 駛 中 的 九 鐵 車 廂 內 , 兩 名 中 年 女 子 與 一 名 中 年 男 子 就 小 女 孩 「 爭 位
」 問 題 展 開 罵 戰 。"

有粗口

http://www.leedeelive.com/2007/04/10/kcr_fight-2/

睇完都唔係好知邊個唔岩

超級版主

2024勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子王國15週年勳章

我之前都睇過

嘈到都唔知佢地講乜
雖然我在線,但可能行開左

公爵府

嚇親個女仔

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

大宅

原文章由 boomui 於 07-8-26 23:13 發表
爭位互毆惡漢拖行女子

"網 上 流 傳 一 段 九 鐵 車 廂 內 男 女 互 毆 短 片 , 片 中 一 名 中 年
男 子 疑 因 「 爭 座 位 」 問 題 向一 名 女 孩 「 爆 粗 」 , 女 孩 兩 名 女 親 屬 不 值 其 所
為 而 與 男 子 ...

侯爵府

2個都痴線啦,係咁嘈,又郁手郁腳,個細路女都嚇到傻左咁,係咁喊?-(

男爵府

侯爵府

agree~

原文章由 yinmelody 於 07-8-26 23:17 發表
我之前都睇過

嘈到都唔知佢地講乜

首頁

尾頁

跳至