親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

黎緊會帶媽咪去首爾,3 個大人想住得近市區,明洞或東大門咁,有咩介紹? 有冇人住過skypark?

子爵府

powerpuffgirl 發表於 14-4-7 18:58
黎緊會帶媽咪去首爾,3 個大人想住得近市區,明洞或東大門咁,有咩介紹? 有冇人住過skypark?

...
我過幾日會去,BOOK左SUTTON HOTEL SEOUL,對住清溪川,夾響鐘路3街同乙支路3街兩個地鐵站中間,去邊都幾乎唔洗轉車,行15分鐘左右可以去到明洞果D,兩、三個站就到首爾站,去東大門都係幾個站 ...... 呢間有3人房,如果妳唔急,等我去住宿番黎話妳知實況

大宅

引用:Quote:powerpuffgirl 發表於 14-4-7 18:58

原帖由 Elim_mama 於 14-04-07 發表
我過幾日會去,BOOK左SUTTON HOTEL SEOUL,對住清溪川,夾響鐘路3街同乙支路3街兩個地鐵站中間,去邊都幾乎 ...
好呀,多謝你
今次第一次自遊行去首爾,仲要帶埋媽咪,真係好緊張

男爵府

我住鐘路華美達,有3人房,方便,吾錯。

大宅

認識瑞士牛牛第二回 畀面勳章

回覆:powerpuffgirl 的帖子

我22/4去會住skypark 1 deluxe twin room!

大宅

回覆 powerpuffgirl 的帖子

Nine Tree 有3人房, 在明洞, 很方便

大宅

引用:回覆 powerpuffgirl 的帖子Nine Tree 有3人

原帖由 sweetuse 於 14-04-08 發表
回覆 powerpuffgirl 的帖子

Nine Tree 有3人房, 在明洞, 很方便
full 左喇

大宅

回覆:powerpuffgirl 的帖子

我住過skypark central 三人房

大宅

引用:我住過skypark central 三人房

原帖由 CarolChan 於 14-04-08 發表
我住過skypark central 三人房
我都book 左skypark 3 人房,你覺得點,skypark 1 係咪喺商業大廈上面? 出入會唔會唔方便,多閒雜人?

大宅

引用:Quote:原帖由 CarolChan 於 14-04-08 發表

原帖由 powerpuffgirl 於 14-04-12 發表
我都book 左skypark 3 人房,你覺得點,skypark 1 係咪喺商業大廈上面? 出入會唔會唔方便,多閒雜人?

...
skypark central 3人房,三張單人床加一張可打開梳化床,我哋一家四口問佢攞多張被枕頭,剛好,厠所細,冬天去得暖氣無冷氣,好焗,第一晚唔慣,瞓唔到,地點不在明洞中心區,如去明洞行多一兩條街,都方便,地鐵站係乙支路,同skypark I 唔同,我住左三晚再搬去nine tree,感覺後者舒服光猛d,又有冷氣,又可開窗,三人房浴缸大,我囡玩水都得,价錢仲平過central

水晶宮

引用:Quote:原帖由 CarolChan 於 14-04-08 發表

原帖由 powerpuffgirl 於 14-04-12 發表

...
三人房幾錢晚

伯爵府

BK Milk勳章

回覆:首爾住宿3 人房

fraser place central seoul 有super deluxe 房,有一張雙人床同一張單人床

伯爵府

BK Milk勳章

引用:fraser place central seoul 有super delux

原帖由 opheliatam 於 14-04-15 發表
fraser place central seoul 有super deluxe 房,有一張雙人床同一張單人床
可以行去明洞

Clarawsf  Is it convenient ? rooms ok? I want to go in summer holiday.. 2 adults two kids  發表於 14-4-16 00:13

伯爵府

BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由 opheliatam 於 14-04-15 發表

原帖由 opheliatam 於 14-04-15 發表
可以行去明洞
房間乾淨過SA Seoul, 我c6有潔癖但佢都好滿意

大宅

引用:Quote:原帖由 powerpuffgirl 於 14-04-12

原帖由 0120 於 14-04-13 發表
三人房幾錢晚
hkd 1380/night

大宅

引用:Quote:原帖由 opheliatam 於 14-04-15 發表

原帖由 opheliatam 於 14-04-16 發表
房間乾淨過SA Seoul, 我c6有潔癖但佢都好滿意
好似幾好喎,行去明洞要幾耐

伯爵府

BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由 opheliatam 於 14-04-16 發表

原帖由 powerpuffgirl 於 14-04-16 發表
好似幾好喎,行去明洞要幾耐
我地抱住個女加拎住2大袋戰利品,肯定30分鐘内到。首爾的士又多又平,搭的士又得

大宅

回覆 opheliatam 的帖子

how much per night for 3 ppl room? is it allowed 12 yrs old kid foc stay with one room?

tks.

伯爵府

BK Milk勳章

引用:回覆 opheliatam 的帖子how much per night

原帖由 Littlepa 於 14-04-16 發表
回覆 opheliatam 的帖子

how much per night for 3 ppl room? is it allowed 12 yrs old kid foc stay wi ...
房價你想agoda 睇睇,我上個weekend 住$1200/晚,不含早餐,但你入住時可能會唔同

禁止訪問

回覆:首爾住宿3 人房

首頁

尾頁

跳至