自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

剛收到, 今次唔洗會員都有優惠啊

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

can't see
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

別墅

引用:剛收到,+今次唔洗會員都有優惠啊

原帖由 Leanna 於 14-04-08 發表
剛收到, 今次唔洗會員都有優惠啊
邊間呀?

侯爵府

好媽媽勳章

回覆:正啊! 日本昭和麵粉$12-KG, 仲平過數字屋

看不到圖

[img align=right][/img]

珍珠宮

畀面勳章

邊度買

象牙宮

睇唔到圖。

大宅

回覆:bb女女 的帖子

珊瑚宮

對青山道朋友有利
玩具萬歲!

男爵府

玩具勳章 好媽媽勳章

喺代理買25k都係$260定$280之嘛,呢隻粉麻麻,皇后粉正。

大宅

引用:喺代理買25k都係$260定$280之嘛,呢隻粉

原帖由 ^^HIN_HIN^^ 於 14-04-08 發表
喺代理買25k都係$260定$280之嘛,呢隻粉麻麻,皇后粉正。
請問哪裡有代理買呢,我想知道呀,thx^^

伯爵府

虎到金來勳章 親子王國15週年勳章

車費都唔止

象牙宮

^^HIN_HIN^^ 發表於 14-4-8 13:23
你果隻係咩牌子粉呀 ?
但咁大包真係好搵個位放,唔怕潮濕嗎?

男爵府

玩具勳章 好媽媽勳章

引用:Quote:^^HIN_HIN^^ 發表於 14-4-8 13:23 喺

原帖由 mercurycc 於 14-04-09 發表
你果隻係咩牌子粉呀 ?
Neon質感有d un, P仔谷友介紹皇后粉(日本Queen), 真係好正。以前用開金象,昭和,以後唔會再買。25kg我分25袋,日日開機好快清。

男爵府

玩具勳章 好媽媽勳章

引用:Quote:^^HIN_HIN^^ 發表於 14-4-8 13:23 喺

你果隻係咩牌子粉呀 ?
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=7727882

象牙宮

引用:Quote:原帖由+mercurycc+於+14-04-09+發表

原帖由 ^^HIN_HIN^^ 於 14-04-09 發表
Neon質感有d un, P仔谷友介紹皇后粉(日本Queen), 真係好正。以前用開金象,昭和,以後唔會再買。25kg我 ...
你係送貨嗎?咁分25包你用保鮮袋?
有時用得快真係想一次買多d,但又要搵地方擺。
金牌我未用過,你覺得點唔好。

瑪瑙宮

減齡達人勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

我見有GROUP 有人訂好幾大袋白馬牌好用嗎?

男爵府

玩具勳章 好媽媽勳章

引用:Quote:原帖由 ^^HIN_HIN^^ 於 14-04-09 發

你係送貨嗎?咁分25包你用保鮮袋?
有時用得快真係想一次買多d,但又要搵地方擺。
金牌我未用過,你覺得點唔好 ...
公司同事訂開,我要咗一包$310,金象$208, 乾d keep唔得耐。你好似葵涌荃灣區,我明天落荃灣,送一包你試吓,感激你介紹咗好用沐浴露俾我,我仔唯一今年冬天冇出濕疹

REBE531  想知淋浴露牌子x2  發表於 14-4-11 01:15
soso1227  可否pm我沐浴露牌子,thanks  發表於 14-4-10 09:26

男爵府

玩具勳章 好媽媽勳章

引用:我見有GROUP 有人訂好幾大袋白馬牌好用嗎

原帖由 dasy 於 14-04-09 發表
我見有GROUP 有人訂好幾大袋白馬牌好用嗎?
我都想試白馬

大宅

回覆:^^HIN_HIN^^ 的帖子

想問下皇后粉可以邊到訂25kgs ,同埋幾錢呢。 thanks

瑪瑙宮

減齡達人勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

引用:Quote:原帖由 dasy 於 14-04-09 發表我見有

原帖由 ^^HIN_HIN^^ 於 14-04-09 發表
我都想試白馬
白馬見group 個個人一訂要訂好多,仲要係直接空運來香港,皇后粉等我用完金帆再試下

首頁

尾頁

跳至