自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

你地好勁,我完全唔知樓主嗡乜

話咩課程,跟住公司扣錢,又話公司搵財仔,又話人地恰細路
公司扣左錢又點會再搵財仔?
恰細路?個細路係乜角色?

屏姐姐  未比錢公司卦,所以交左比財仔收.細路是保險經紀.  發表於 14-4-9 11:11

大宅

liuliu 發表於 14-4-9 10:13
個賤男自己填,佢外母咩都唔知唔識字,我fd 話個追數佬上過門一次,比過一次信,有個男親戚後來打比追數佬 ...
知有b6朋友來港無工做,去做財仔,打單泡2條友入果欄收so,居然比佢地收到,佢地話當時是很驚,無飯食就頂梗上

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

翡翠宮

好媽媽勳章

做得保險經紀, 重係細路???

屏姐姐  在我心目中是細路,未知大魚手法.  發表於 14-4-9 11:15

水晶宮

好媽媽勳章 大廚勳章

回覆:追債新方法....上門比信

理得你細路唔細路,借人$唔還快D還啦。

---生命無價,請支持領養---

珍珠宮

屏姐姐 未比錢公司卦,所以交左比財仔收.細路是保險經紀. 發表於 14 分鐘前

未比錢點會有COURSE 你上?而且公司點會搵財仔追自己員工錢呀?
佢係咪喺出面有借錢咋?

panshel_fin  應該係公司offer俾佢上堂,但就協議要做滿一年或做到target,如果唔係就要自己出返course錢。  發表於 14-4-9 12:20
屏姐姐  你知保險是先比錢後上堂嗎?話我知呀...  發表於 14-4-9 11:52
屏姐姐  我都是甘諗  發表於 14-4-9 11:51

首頁

尾頁

跳至