興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

大宅

2018父親節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我剛剛update 咗,學緊玩, 有無人玩緊呢? 請指教!

大宅

回覆:window phone 8.1 update

我玩吾到,我部620 up 到半路hand 左,結果我要恢復原廠設定,再用番原先賬戶開機!
我等宮方正式更新才有得玩了,希望6月有啦!

大宅

回覆 TKFY 的帖子

siri vs cortanna 勁好笑

我家人有Nokia Lumia 920, 我就用緊1020,個Cortana 好好玩,可能你個model 末release update, 希望你遲啲有得玩。

禁止訪問

回覆:window phone 8.1 update

大宅

ccc4ben 發表於 14-4-18 23:48
我部機update 左 wp8.1 但冇cortana. 我用lumia 625 的。
Cortana 現在只供美國可用,你要轉region 做美國至用得,重有就係之前有好多Xbox game free, 好正呀!

http://m.wpcentral.com/tag/ice-age-village

你可留意下上面個website, 好多window phone資訊

首頁

尾頁

跳至