潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

我個SA放大假咁新買的twilly 同 Herbag 就去了近新家的Elements 到整。Jackie 哥,完全唔識,冇trade 過的,邦我整得好靚。見秬咁nice想同佢買bag charms but yoo bad, no stock.

一星期後,twilly 鬆了,途經LG 入去搵人redo..超失望,又求其,又核突,又粗魯。

Since I was in a rush I gave up on her and thanked politely before i.left.

Thanks to them my bag gets its first scratch on the flap.

伯爵府

大宅

回覆:LG H d sales 麻麻

禁止訪問

大宅

引用:其實我都覺得LG+d+SA+真係非常之差,+好多時

原帖由 Bibibubu 於 14-04-16 發表
其實我都覺得LG d SA 真係非常之差, 好多時我入去都人理我

有一次我話想睇TWILLY, 個SA 同我講而家一條都 ...

大宅

回覆:picture 的帖子

Same feeling , 入親去都無招呼, 問親咩都話無, 幾個SA 都係咁!好似完全唔想做咁, 所以而家免得過我都唔會去

禁止訪問

子爵府

The only good staff in LG is the doorman :)!

Kmee@@  Hahaha... Yes  發表於 14-4-16 19:59
picture  Yes!  發表於 14-4-16 14:16

禁止訪問

引用:The+only+good+staff+in+LG+is+the+doorman

男爵府

引用:好勢利,著得"行"d 招乎好d, otherwise 冇

原帖由 Goodiew 於 14-04-16 發表
好勢利,著得"行"d 招乎好d, otherwise 冇心机serve 人,好唔professional, my first H from them but i ll ...
Yes my first Kelly from them too, so i thought it is my lucky store la....

大宅

.

男爵府

回覆:picture 的帖子

LG真係唔掂,其實element 有個男sales都係勁衰!

公爵府

引用:LG真係唔掂,其實element+有個男sales都係

原帖由 dvdbb2003 於 14-04-16 發表
LG真係唔掂,其實element 有個男sales都係勁衰!
邊個?形容下?同埋可否share 下你的不愉快經歷

大宅

LG sa 係差過其它舖

男爵府

LG 真係服務最差既一間,其實都唔明點解,都係sales 一名姐,何必呢

男爵府

引用:LG真係唔掂,其實element+有個男sales都係

可否share個名?

大宅

Oh yes, I can't agree more! The service of Lee Garden SA is the worst....

子爵府

係唔係高高地,後生仔呀,呢個真係差到爆,完全唔想serve你,問多樣都話無,咩都無,態度仲要勁差,好似想你快d走

大宅

Sogo仲衰過LG

男爵府

hashtag影視迷勳章

引用:Sogo仲衰過LG +

原帖由 kumasanee 於 14-04-16 發表
Sogo仲衰過LG
Why? Sogo 既service係最好, at least from my personal experience! 要數差,冇一間衰過PP! 仲差過LG(from my personal experience!)

starz~  Exactly!!!  發表於 14-4-16 19:24

首頁

尾頁

跳至