潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

kumasanee 發表於 14-4-16 17:41
Sogo仲衰過LG

我星期日喺SOGO 幾好啊~ 試緊 Evelyne blue jean, 同男sa 講想要紫色anemone, 佢話呢隻色未有呀,
我多口話黑色唔知好唔好睇呢~ 佢行去check 機, 跟住話有呀~ 入去拎出黎俾我試,
仲好好傾

侯爵府

引用:Quote:kumasanee 發表於 14-4-16 17:41 Sog

原帖由 Anke615 於 14-04-16 發表
我星期日喺SOGO 幾好啊~ 試緊 Evelyne blue jean, 同男sa 講想要紫色anemone, 佢話呢隻色未有呀,
我多口話 ...
SOGO有位男SA幾好人㗎!佢英文名係T字頭

lmy

侯爵府

牛年勳章

引用:Quote:原帖由 Anke615 於 14-04-16 發表我

原帖由 cherry媽咪 於 14-04-16 發表
Yeah。 我都有搵佢。超好人. 另一個係半島。係超超超好人!!!!!!

cherry媽咪    發表於 14-4-16 18:48

伯爵府

引用:Quote:原帖由 Anke615 於 14-04-16 發表我

就係佢吖

cherry媽咪    發表於 14-4-16 18:48

子爵府

回覆:LG H d sales 麻麻

我去過所有H, 除咗PP,揾過唔同SA, 當中每間都有衰又有好,我冧人夾人緣,我SA同我好好傾又唔代表佢又會咁對我個friend. (因同friend 傾開佢以前都見過我SA, 不過對佢好冷淡!)

男爵府

快面唔滑嗰個?

cherry媽咪  哈哈!唔係滑嘟嘟囉  發表於 14-4-16 19:08

男爵府

回覆:wiinggg 的帖子

上次在海港城買左個P22,返到屋企先發覺袋入面得幾舊漏氣的水泡。翌日去開element我拎埋張單,想拎力水泡,個男sales問我:你要幾多先夠?其實我地D水泡全部跟袋黎,根本冇多,一係你去返海港城拎. 佢講lee 番說話之前已經打返去海港城問~真是火都黎,又要問我要幾多,又話冇,但又叫我去海港城,態度又勁差!最終梗係冇比我啦!當日見到有嘢啱我都冇買,勁嬲!element 好似只得一個男sales!後來第二日去開另一間,連單我都冇show 出來,就咁講,人地已經執一袋比我,仲好專業咁話P22應該夠,唔夠再來!自始,我就跟左果位好好的sales !

男爵府

回覆:aiaiaiai 的帖子

應該係。所以我唔會亦無再去element!

男爵府

引用:上次在海港城買左個P22,返到屋企先發覺袋入

原帖由 dvdbb2003 於 14-04-16 發表
上次在海港城買左個P22,返到屋企先發覺袋入面得幾舊漏氣的水泡。翌日去開element我拎埋張單,想拎力水泡, ...
Element 有三個男sale , 我都有問過拎泡泡,都畀左一袋我?

禁止訪問

引用:應該係。所以我唔會亦無再去element! +

禁止訪問

引用:上次在海港城買左個P22,返到屋企先發覺袋入

侯爵府

引用:好勢利,著得\"行\"d+招乎好d,+otherwise+冇

原帖由 Goodiew 於 14-04-16 發表
好勢利,著得"行"d 招乎好d, otherwise 冇心机serve 人,好唔professional, my first H from them but i ll ...
Yes!! 好勢利 邊個唔想含條金銀key 出世呀 都唔好睇唔起靠自己能力既人

男爵府

回覆:Bibibubu 的帖子

男爵府

我唔好彩

禁止訪問

引用:我唔好彩 +

男爵府

Anke615 發表於 14-4-16 18:28
就係佢吖
yes he is super good. even after I wasted him 10 mins.

Never black face. Lemme go buy some scarves from him next time.

男爵府

別墅

回覆:LG H d sales 麻麻

我試過去LG舖被誤導買咗舊款表帶,本來我都無所謂,都係咁戴啫。
但之後唔識自己換表帶,攞去畀sa幫手,
佢地竟然反咬係我買錯。
所以我以後買咩都唔去LG舖!:pppp:

zhhy    發表於 14-4-17 07:13

首頁

尾頁

跳至