夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

自從丫女出左世之後老公成日一番到黎就掛住理丫女吾理我乜濟,我已經成日嘟起個咀同佢講:而家有左丫女就吾使要個老婆啦?佢只會講一句:吾係丫…邊係呢?不過講完都係甘……我好怕我地會因為個女而令到我地關係差左…點算好?
ps 我係ftm,個女5m

複式洋房

回覆:yukibb19901122 的帖子

你好無聊呀

大宅

回覆:可以點做??

又唔係無聊嘅起伏較大,生完情緒,而且你係ftm, 会悶d同埋較易亂諗,老公返來只玩b你会觉得被忽略。。。試下同佢講你感受,撒嬌下

大宅

其實老公鐘意小朋友未仲好,好過淨係打機睇電視,你應該欣賞佢多d,如果想老公理多d你,可以放得比親友同佢去下街,心情會好d

複式洋房

引用:自從丫女出左世之後老公成日一番到黎就掛住

原帖由 yukibb19901122 於 14-04-17 發表
自從丫女出左世之後老公成日一番到黎就掛住理丫女吾理我乜濟,我已經成日嘟起個咀同佢講:而家有左丫女就吾 ...
個女係你同佢既愛情結晶品,何必為左伊啲吃醋呢?

大宅

引用:又唔係無聊嘅起伏較大,生完情緒,而且你係

原帖由 Coffeekk 於 14-04-17 發表
又唔係無聊嘅起伏較大,生完情緒,而且你係ftm, 会悶d同埋較易亂諗,老公返來只玩b你会觉得被忽略。。。試 ...
其實我有同佢講過,但佢好似吾當係咩一回事甘……撒嬌都有……但都係無動於衷囉…

大宅

引用:其實老公鐘意小朋友未仲好,好過淨係打機睇

原帖由 kathy329hk 於 14-04-17 發表
其實老公鐘意小朋友未仲好,好過淨係打機睇電視,你應該欣賞佢多d,如果想老公理多d你,可以放得比親友同佢 ...
我都有間吾中同佢兩個人出去行下,都有出去接佢收工,我話佢淨係理個女既意思係番到屋企果15分鐘會理丫女,之後就玩電話&睇電視…都好少同佢玩…而家丫女見到我識笑,見到佢會縐眉頭

大宅

引用:Quote:原帖由 yukibb19901122 於 14-04-17

原帖由 kato4242 於 14-04-17 發表
個女係你同佢既愛情結晶品,何必為左伊啲吃醋呢?
我睇bk有好多夫妻都係因為全副心機擺晒落個小朋友度,而令夫妻關係變淡,之後就會有一方出軌……我就係怕呢樣野

伯爵府

若然是第個女人個女你是否會覺得好些?

大宅

回覆:可以點做??

你c6好明顯好鍚囡囡,無出去攪三攪四,又愛回家,算係好好,再同佢傾下,叫佢關心你多d。

我家姐生二個女,姐夫一放工回家,直至訓覺,都唔理二個女,又一句話都不同我家姐說,成日掛住打機,睇戲。細囡三歲,但一次都無幫過手沖涼,相比起,你c6算不錯。

首頁

尾頁

跳至