烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

大宅

想問烤緊中途是否可以隨時打開來睇下架 ??

edith208  yes, 同一般焗爐一樣  發表於 14-5-27 12:29

大宅

第一次開機按照佢指示溫度及時間點知過哂火好彩魚旦有BBQ風味

大宅

有無人可以分享一下, 我整咗2次雞翼之後, 炸籃已經有焦, 浸水後用毛巾再擦都去除唔到, 都仲係有d焦係到痴住, 我又怕用沙布去擦, 又買唔到另外d架放上去, 請問您地有咩辦法(去除焦 or 另買一個架(12蚊店佢果d係黑色, 佢上咗一層物料, 又唔知會唔會在高溫下會否有毒) ?

lovingyou  高架可以係普通品店買到,等同蒸餸架。  發表於 14-6-4 21:48

大宅

回覆 gobychung 的帖子

你用呢隻紙一定要小心呀, 我有試過燒著咗呀, 原來佢有風會抽起咗d紙去到發燒線到架, 我就係索到有膿味....即刻拎炸籃出來睇, 成張紙燒咗幾撻, 好彩發現得早咋, 唔係真係火災

山揸肉  我都試過真係嚇C  發表於 14-6-6 01:25
pat614  wow...真要小心用  發表於 14-6-5 14:33

大宅

淘寶掃回來, 唔係不鏽鋼, 唔知有無危險....

大宅

回覆 公主病港狗 的帖子

吓....咁係唔係而家照用好呢, 用到生誘先掉....

大宅

回覆 Asunbury 的帖子

http://detail.m.tmall.com/item.htm?id=38769498862&fm=detail&spm=0.0.0.0&sid=d6b0f1c4b828ef0e51105fc511d8fc9c&show_id=5762483&pds=fromtop%23h%23shop我買呢間,我淘完都未用。。

大宅

http://www.groupbuyer.com.hk/zh/ ... appliances_02122014

年尾大優惠!$588購意大利【Gemini無油煎炸鍋】Gilman 太平家庭電器行貨代理 + 1年保養。
想買朋友仔快d買啦

首頁

尾頁

跳至