自由報料

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

醒目開學勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

toffeetong 發表於 14-4-25 16:39
之前有人出post問, 點解咁多人都去萬寧買野, 又見講下屈記, 都唔知係唔係鎗手.

我認我係呀! 因為佢比贈品 ...

同意, 講真兩間公司d價錢都差不多咋嘛, 要揀緊係揀間有多d贈品送既啦
雖然萬0都有間中一兩次送漏野/未送完又話送晒, 但屈x係多數時間都唔想送, 態度又唔nice
都係去返萬0

珍珠宮

熱血金章

ada29 發表於 14-4-25 16:40
吓,但你要比錢同佢買野喎,咁都係
哎呀! 被你發現左添
haha....

我的格言:  冇記性, 唔緊要. 可以唔記得的, 即係--唔係好緊要既野.
唔係好緊要既野, 咁! 唔記得都唔緊要!!!

男爵府

netbb 發表於 14-4-25 14:58
回覆 MayTsai 的帖子

萬寧都係咁
萬寧起碼有貼紙出來,比漏都可以問佢攞返

翡翠宮

畀面勳章 大廚勳章

引用:Quote:ada29 發表於 14-4-25 16:40 吓,但

原帖由 toffeetong 於 14-04-25 發表
哎呀! 被你發現左添
haha....

伯爵府

回覆:屈X氏成日收埋贈品吾俾人

好賤

翡翠宮

畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章

I 大蚊豬   

男爵府

虎到金來勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:fionlei88 的帖子

我岩岩經歷左,我見佢有pampers 六片裝佢都話無

任何人士如未獲事先給予本人書面許可,一律禁止轉載、發放或擅用本人任何內容或資料。

大宅

回覆 榮盛 的帖子

買口腔產品即送李施德林80g漱口水,竟然話佢哋未收到貨,好嬲丨

男爵府

yyl30 發表於 14-4-25 16:15
百X都係甘
系啊,百佳都系甘黑人憎

男爵府

萬0既贈品唔洗問都會自己比足晒啲客…屈神史唔出聲都唔比,比完仲要黑面…

大宅

回覆 bbkh 的帖子

我都想知,佢哋成曰都係甘,要問先俾,有時仲要話冇晒

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

同意,上次送牙膏佢無比,我話咩唔係有咩,佢至拿出來比我.
不要從別人的嘴裡去認識我

男爵府

BK Milk勳章

我都想講屈人寺真係好衰。
我去嗰間,今日送6片p牌,搵晒成間shop都無嗰個牌。於是我就問佢送晒未,佢話未,咁我咪去揀貨囉。我隨手拎起包健力仕Mickey mouse嗰隻消毒濕巾問佢呢個有無得送。佢話:「梗係無啦!」(完全無尾音)好,咁我就再揀。
我就揀咗peigon 奶咀蓋(@8.9),買3個,叫佢分單。點知佢好差態度咁話:「小姐,無得咁買喎!」我就問返佢點解唔得,佢就喺收銀機底拎咗份紙出嚟(廣告影印本),係咁睇,係咁搵。
跟住就問個高級啲嘅,又係唔清楚。佢拎住份廣告行咗入房,轉頭出嚟態度好差咁同個收銀講:「照送啦」好似我乞佢啲贈品咁!

好明顯,佢哋啲嘢好亂,無brief啲SA promotion係啲乜,個個都唔清楚。個客稍為唔夠牙力肯定比佢哋過到骨唔送。送得咁唔大方就咪送啦!

大宅

開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章

剛剛去完屈XX 四嘢, 又係要問先比, 唔問就自己收賣。

大宅

我在中環嗰間永遠唔自動送贈品,一定要開聲才拿給你。

珍珠宮

醒目開學勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Yenyenng 發表於 14-4-25 19:26
我都想講屈人寺真係好衰。
我去嗰間,今日送6片p牌,搵晒成間shop都無嗰個牌。於是我就問佢送晒未,佢話未 ...

睇到都嬲, 好明顯佢見你揀得幾蚊野就想要件贈品, 驚死益左你咁, 咪專登刁難你囉
想等你嫌煩唔好買, 之後promo期完左佢地就大條道理, 將派剩既贈品袋袋平安啦

男爵府

maggie0718 發表於 14-4-25 16:12
所以d人而家寧願去萬0買野
我就係其中一個

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

唔LIKE 去屈記!!

男爵府

回覆:Yenyenng 的帖子

嘩,呢D人你直頭問佢叫咩名,跟住問佢公司投訴熱線幾號!打唔打一件事,起碼比佢知自己態度悪劣,唔係大曬!

別墅

引用:Quote:原帖由+salsonmak+於+14-04-25+發表

原帖由 天道總司 於 14-04-25 發表
打電話去佢總公司,講出當時請況。擺明益自己人。
已經發咗電郵去啦,不知有冇跟進

首頁

尾頁

跳至