自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

想問知唔知電話顯示張sd咭損毀左,係電腦可唔可以有返d相架?我張有成千張相而家唔見晒,岩岩用部紅米一個星期到就咁,連相機入面既相都無晒,點好。。。。賣返出去有無人收架?路該晒。。。

子爵府

hashtag影視迷勳章

回覆:conconchan 的帖子

我剛剛經歷此悲痛,我旅行D相無晒!你可試下自己上网揾recovery software, 或者搵人攪!我就整唔到,不過好多人都得!祝你好運!
記住唔好再加野入卡,唔好再係手機開!以後唔好一卡入手機又入相機!

瑪瑙宮

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆:sd咭損毀

最重要一點。用三叔機就用返三叔咭,賣咭個哥哥仔講。死咭全部唔係死三叔咭。

男爵府

引用:最重要一點。用三叔機就用返三叔咭,賣咭個

原帖由 LedTV 於 14-04-26 發表
最重要一點。用三叔機就用返三叔咭,賣咭個哥哥仔講。死咭全部唔係死三叔咭。

...
我試過

珍珠宮

回覆:conconchan 的帖子

1 : 電腦換 card reader ,都讀唔倒可以掉
2 : 正常都永久保養,唔怕坐車,你有留單拎番代理可以換過張
3 : sdcard 係屬於俾錢都預佢救唔番既「暫存媒體」
4 : 大部份廠既卡都唔係間廠出既,除左sandisk早輪有 controller 唔夾機,其他卡死唔死都係睇黑唔黑仔,唔會話乜機用乜卡特別易死

冇野唔會死,連harddisk 都話死就死,想穩陣做多兩份 backup

成日亂UP 28 ..
不過, 減肥真係唔會,亦唔需要捱餓 .反而要考慮你食唔食得落應該食既野.

食物營養資料 : 美國 / 澳洲 / 香港 / 台灣

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆:sd咭損毀

有 dropbox 幾好呢!

香港撒瑪利亞防止自殺會熱線:23892222
撒瑪利亞會熱線(多種語言)︰28960000
生命熱線︰23820000
東華三院芷若園熱線︰18281
社會福利署熱線︰23432255
醫院管理局精神健康專線(24小時精神健康熱線諮詢服務):24667350
明愛向晴熱線:18288

公爵府

俾錢救data, 二千蚊以上, 唔包救得返
所有事物,當你知道它不是真的時,它就不會令你痛苦。

大宅

咁點解你唔放係電腦度試下睇?要係度問!!!
出面有 整SD CARD O既公司仔.....先達大把.....不過要過千一次,仲要唔包一定得....
你自己諗下D相值唔值呢個價啦..

http://www.baby-kingdom.com/home.php?mod=space&uid=1044297&do=album&picid=1454091

首頁

尾頁

跳至