美容扮靚

跳至

首頁
45678...12

尾頁

大宅

哎...神推鬼甕入左黎,我有去開呢間做微針架
睇佢D POST好似有效,咁去試,但老老實實,我唔係打手,
目前做左5次,成效問心確實係有既,
至少鼻頭有個以前好明顯既ICE PICK SCAR而家有改善
面珠果D都淺左,本來打算BOOK下星期再做,但而家考慮轉第2間了,

因為有次做完第2日下巴D淋巴位腫腫地又痛,
醫生話細菌感染定唔知咩令淋巴發炎,
以為係咁岩,睇完個POST我怕了
今次冇事,唔等於下次冇事...

禁止訪問

複式洋房

CC 收到投訴都幫唔到d咩, 佢只不過係個 mediator, 退款更加幫唔到, 事主可能要去small claims tribunal, 真係好浪費精神同時間!
比左錢反而要受到呢d困擾! jm 大家要小心選擇美容院同醫生呀!

大宅

畀面勳章

引用:回覆+加油+的帖子我試緊一間,但只是打了一

原帖由 chitling17 於 14-05-01 發表
回覆 加油 的帖子

我試緊一間,但只是打了一次(定點),$600,都是不sell,no course,未知ok or not等我try 多 ...
等待你的分享

人在做, 天在看

子爵府

畀面勳章

回覆:a字頭個間野終於上左報

仲諗住遲啲去脫毛

子爵府

床單睇左,但唔明講?

男爵府

回覆:rebeca1347 的帖子

我都覺得bk超多e d打手,搞到都唔知邊d jm講過野係真,講完都15,16,都唔知信唔信,本身我係想脫唇毛架,唉

大宅

見佢平...仲諗住去脫小腳tim...
宜家都唔知去唔去好

複式洋房

公認全城最中肯既人氣YOUTUBER - waterfish lai 比a-plux 攪到塊面出晒事 (21分20秒開始)
http://www.youtube.com/watch?v=aV7ADI2m7l4

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

引用:公認全城最中肯既人氣YOUTUBER - waterfish

禁止訪問

引用:公認全城最中肯既人氣YOUTUBER - waterfish

別墅

回覆:zoie_w 的帖子

我做脫毛果間幾好,劉心悠賣廣告果間,我勁多毛,打2次已經見效,我做underarm, 唇,小腿。

另一間我做laser facial,打瘦面都幾好,係醫生打,又唔hard sell,有興趣我可以pm你,以上兩間我都幫襯左2年。

子爵府

陪月勳章

chitling17 發表於 14-5-11 06:36
床單睇左,但唔明講?
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=11546913&extra=
今朝開咗個post, 睇咗一次, 呀女瞓哂覺想開嚟睇吓, 點知去咗待查, 最好認真咁查, 唔好掉埋一邊就算呀!!!!!!!!!!!
我未必會睇返哂d forum, 你哋可以pm我

禁止訪問

別墅

回覆:Alicelittlestar 的帖子

我都奇怪,我明明記得之前個治療師同我講話永久既,上次我想join埋面既時候佢轉哂口風,話幫我申請做多幾次……差D想罵人。

但效果真係幾好,我本來之前團購左日本果間MUSxxx既彩光脫毛,完全唔掂。

禁止訪問

大宅

呢間野係另一個fourm好似臭名遠播晒
我見有人recommend人地去做,之後就比人狂留言話係打手之類

首頁
45678...12

尾頁

跳至