自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

引用:李鍾碩同李寶英李鍾碩同李寶英李鍾碩同李寶

原帖由 lol327 於 14-05-04 發表
李鍾碩同李寶英李鍾碩同李寶英李鍾碩同李寶英李鍾碩同李寶英李鍾碩同 ...
嘩!睇到好暈!

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

啱啱煲完好好睇

別墅

我仲係睇梗擁抱太陽的月亮咋,下套就要睇呢套先

珍珠宮

hashtag影視迷勳章

引用:Quote:原帖由 三寶van 於 14-05-04 發表之

原帖由 ChammyMAMA 於 14-05-04 發表
呢套叫《聽見你的聲音》,睇韓劇可以睇千尋
你真你睇埋好多野

伯爵府

畀面勳章

男主角

珍珠宮

牛年勳章 畀面勳章

引用:車辯既做事、思 考方式,令人有好大既反思

原帖由 my005 於 14-05-04 發表

車辯既做事、思 考方式,令人有好大既反思﹗
我中意有線嘅譯名多d:車辯~包抝頸,讚辯~鐵咀雞

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

docomo 發表於 14-5-4 19:49
我中意有線嘅譯名多d:車辯~包抝頸,讚辯~鐵咀雞

呢套我無睇有線,我係睇士豆﹗番譯有d錯,不過免費野唔要求得咁多﹗
這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

珍珠宮

好媽媽勳章

我近年睇好多韓劇, 真心覺得這套好好睇, 唔似一般情情愛愛的韓劇, 講人性講法律.

李寶英很有氣質, 好羨慕佢骨架細細, 著衫好好睇.
車辯以前做秘密花園的Oska已經迷上佢, 佢著老西真係十個正

珍珠宮

好媽媽勳章

講多句, 劇裡的殺人犯 (殺左秀夏daddy那位) 今日竟然上了running man做嘉實, 有驚喜

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

jaycee_mami 發表於 14-5-4 20:03
講多句, 劇裡的殺人犯 (殺左秀夏daddy那位) 今日竟然上了running man做嘉實, 有驚喜
...
今日RM,仲有 DREAM HIGH個 先黑社會,後做左經理人嗰個大叔﹗
這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

引用:Quote:原帖由+ChammyMAMA+於+14-05-04+發表

原帖由 柔伊 於 14-05-04 發表
你真你睇埋好多野
唔洗追字幕嘛

緣是天意,份是人為,有緣相遇者,珍惜緣份的來臨

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

引用:李鍾碩同李寶英李鍾碩同李寶英李鍾碩同李寶

原帖由 lol327 於 14-05-04 發表
李鍾碩同李寶英李鍾碩同李寶英李鍾碩同李寶英李鍾碩同李寶英李鍾碩同 ...
唔通你係复制人?

首頁

尾頁

跳至