自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

明天又放假,今日勁holiday mood!昨晚又夜瞓,而家勁眼瞓,係度倒數緊等放工!有無JM都係咁,不如一齊吹下水!
박하 : 300년이 지나도 당신을 기억한다. ; 저하 : 300년이 지나도 당신을 사랑합니다.

公爵府

最關心BB問題熱投勳章 陪月勳章 畀面勳章

回覆:好眼瞓呀!ZzzzZzzzZzzz

加油,好快放工架啦

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

公爵府

wingwingc1234 發表於 14-5-5 15:49
加油,好快放工架啦
仲有個半鐘有多先放得工!我而家不斷放蚊,好難捱呀!

박하 : 300년이 지나도 당신을 기억한다. ; 저하 : 300년이 지나도 당신을 사랑합니다.

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

就快收工了

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

我仲有兩個鐘呀

公爵府

一生中最愛 發表於 14-5-5 15:54
我仲有兩個鐘呀
2個鐘?!我而家好想搵個地方厘埋瞓一陣!

男爵府

Same here!

水晶宮

認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

男爵府

回覆:cat_ma 的帖子

Me2!眼瞓到爆!

水晶宮

回覆:ume 的帖子

我今朝都狂釣魚不過而家已經放咗工,精神晒! 樓主,加油,放工在望!

若沒有忙碌, 你便不會懂得善用閒暇; 沒有痛苦, 便不會明白快樂的得來不易; 沒有失去, 我們更不會懂得珍惜--是苦是甜也好, 是時間太多或太少也好, 最重要的, 還是請不要浪費你的人生! (純粹分享 ^0^)

伯爵府

我洽左30分鐘,醒晒

子爵府

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 HiPP勳章(1) 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

係呀 好眼瞓

昨晚二點幾行雷整醒咗, 要成四點半先瞓得返

大宅

捱埋個幾個中.聽日又放假!! YEAH!!

公爵府

CINDYC 發表於 14-5-5 16:29
我今朝都狂釣魚不過而家已經放咗工,精神晒! 樓主,加油,放工在望!

...
好羡慕呀!我仲有一個鐘呀!

公爵府

giraheiyear 發表於 14-5-5 16:29
我洽左30分鐘,醒晒
你就好啦!我而家釣緊魚呀!

公爵府

winniejohnson 發表於 14-5-5 16:34
捱埋個幾個中.聽日又放假!! YEAH!!
我都係因為這個希望在明天而努力撐緊咋!

子爵府

今日都hea仕,不過就唔會zzz,上吓嚟打發下時間,塞住耳聽吓收音機

大宅

回覆 ume 的帖子

哈哈哈
我日日都係咁同自己講

ume    發表於 14-5-5 16:56

首頁

尾頁

跳至