自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

請問各jm 有無 good suggestions ? 未試過網上訂花,
會唔會太趕order唔到?
thank you so much

複式洋房

回覆:身在加拿大,想網上訂花, mothers day送俾hk嘅mami

我都想知呀!

子爵府

mandelicious428 發表於 14-5-8 04:52
請問各jm 有無 good suggestions ? 未試過網上訂花,
會唔會太趕order唔到?
thank you so much :kissyou ...
去ftd.ca訂花吧,佢地係一個全球訂花網絡,可以係加拿大訂香港送花,現在還有時間,應該無問題。
http://www.ftd.ca/29528/?int=1&external=29528&campaign_id=GCA_Brand-Alone-Phrase+Match_GCA-Brand-Alone-Phrase+Match&KW_ID=ftd_P

男爵府

回覆:身在加拿大,想網上訂花, mothers day送俾hk嘅mami

我訂開pak tak flower shop。有埋蛋糕架!而家趕得切呀

男爵府

畀面勳章

惠康今年母親節都有得訂花

伯爵府

親子王國15週年勳章

訂edible arrangement 仲好,生果花,可以食

禁止訪問

公爵府

你去香港接受網上訂花晚既花店咪得囉,唔使搵在加拿大的花店

唔該唔好同我打招呼,不要點評!

侯爵府

大廚勳章

回覆 mandelicious428 的帖子

我個人心水訂呢D。。。好靚

http://www.agnesb-fleuriste.com/whats-new/mother-day-page-1/
快樂烹飪好時光,天天都是快樂天。
互相幫助~

天氣仲係好熱啊

別墅

岩岩係pat tak訂左花同蛋糕,但佢地好唔掂喎,款款蛋糕都not available,又唔係人訂之前註明無sorry都無句

首頁

尾頁

跳至